Φιλική τεσσάρα για τον Παναρκαδικό

Φιλική τεσσάρα για τον Παναρκαδικό

Αύγουστος 31, 2016 - 21:17
0 σχόλια

Ο Παναρκαδικός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και επικράτησε με 4-0 στο φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 31 Αυγούστου στην Τρίπολη του Ερμή Κιβερίου.

Η ομάδα του Γιώργου Αντωνόπουλου έπειτα από την ήττα αλλά κυρίως την κακή εμφάνιση κόντρα στον Άγιο Ιερόθεο στο περασμένο φιλικό επέστρεψε εμφανώς πιο βελτιωμένη δείχνοντας πως βαδίζει βήμα, βήμα και προσοχή στο σωστό μονοπάτι έτσι ώστε να είναι έτοιμη την στιγμή που πρέπει που είναι η έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της σε κύπελλο και στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι πράσινοι εκτός από τα τέσσερα τέρματα που σημείωσαν είχαν και άλλες πολλές ευκαιρίες με κορυφαίες όλων τα δύο δοκάρια με δράστες τους Τέλη Σαλαπάτα και τον Γκρίοσιο  ωστόσο αυτό που μένει και έχει την αξία του είναι η διάθεση, το πάθος και η πολύ καλή αγωνιστική εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Ο Παναρκαδικός σημείωσε από δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο με τον Γκρόσιο και τον Κολλιόπουλο στο πρώτο μέρος να χρίζονται σκόρερ και τους Δήμο και Καδά να διαμορφώνουν στο δεύετρο ημίχρονο το τελικό 4-0.

Επόμενο φιλικό παιχνίδι για τον Παναρκαδικό είναι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο (3/9, 18:00) στο γήπεδο ‘’Θεόδωρος Κολοκοτρώνης’’.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.