Φιλική τριάρα με θετικές εντυπώσεις για τον Αστέρα

Φιλική τριάρα με θετικές εντυπώσεις για τον Αστέρα

Ιούλιος 29, 2016 - 21:56
0 σχόλια

Φιλικό παιχνίδι: Αστέρας Τρίπολης - Καμπούρ 3-1

 

Ο Αστέρας Τρίπολης άφησε και στο δεύτερο φιλικό του παιχνίδι επί Ολλανδικού εδάφους θετικές εντυπώσεις και πολλές υποσχέσεις για το μέλλον βγάζοντας στον αγωνιστικό χώρο πολλά από τα στοιχεία που θέλει ο Μάκης Χάβος επικρατώντας της πιο έτοιμης Καμπούρ με σκορ  

Με τον Ιωαννίδη να συνεχίζει από κει που το άφησε κόντρα στην Σιλφόλντε πετυχαίνοντας δύο γκολ (πέντε συνολικά σε δύο παιχνίδια) και τον Καλτσά να ανοίγει έστω και ανεπίσημα λογαριασμό με την κιτρινομπλέ φανέλα και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 3-1 της Καμπούρ στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας του

Με σωστή κυκλοφορία της μπάλας κοντινές αποστάσεις μεταξύ των γραμμών του, πίεση και εξαιρετικό επιθετικά παιχνίδι από τα άκρα οι κιτρινομπλέ έδειξαν πως βαδίζουν στον σωστό δρόμο σκορπίζοντας μηνύματα αισιοδοξίας αλλά και ελπίδας για ακόμα περισσότερα πράγματα στην συνέχεια.

Η ποιότητα που αρχίζει και βγάζει στο χορτάρι ο Αστέρας Τρίπολης είναι ολοφάνερη με τον Μάκη Χάβο και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο της ομάδας να βλέπουν τους ποδοσφαιριστές τους να εμπεδώνουν σε πολύ γρήγορο χρόνικό διάστημα την φιλοσοφία για τον τρόπο παιχνιδιού που θα ακολουθήσουν οι κιτρινομπλέ την νέα αγωνιστική περίοδο.

Σαφέστατα και ακόμα είναι πολύ νωρίς ωστόσο η αρκαδική ομάδα δείχνει τα πρώτα θετικά στοιχεία για την δεδομένη χρονική στιγμή σε ένα παιχνίδι κόντρα σε μια πιο έτοιμη ομάδα που ξεκινά τις επόμενες ημέρες τις επίσημες υποχρεώσεις της στην δεύτερη κατηγορία Ολλανδίας. 

Επόμενο φιλικό παιχνίδι θα είναι με  την Τουρκική Γκεντσεμπιρλινγκί και είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη (2/8) στο πιο δυνατό τεστ του Αστέρα Τρίπολης επί Ολλανδικού εδάφους.

Ο Αστέρας ξεκίνησε φουριόζος το παιχνίδι μπαίνοντας πολύ δυνατά από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης δείχνωντας κατά κάποιο τρόπο και τις διαθέσεις του. Μόλις στο 6' ο Ιωαννίδης άνοιξε το σκορ με ωραία τελείωμα ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Καλτσάς με φανταστικό τρόπο κρέμασε τον αντίπαλο πορτιέρο για το 2-0. Η πίεση και και το συνεχές παιχνίδι από τα άκρα συνεχίστηκε με τον Ιωαννίδη και πάλι έπειτα από ωραία συνεργασία με και ασιστ του Χαμντανί να κάνει το 3-0 στο 34'.

Στην επανάληψη και πάλι ο Αστέρας Τρίπολης έδειξε διάθεση να πιέση τους αντιπάλους του και να δημιουργήσει ρήγματα με ταχύτατατους συνδιασμούς από τα πλάγια με τον Μάκη Χάβο να κάνει και τις απαραίτητες αλλαγές. Ο ρυθμός με τις πολλές αλλαγές έπεσε για λίγο παρόλα αυτά οι κιτρινομπλέ συνέχισαν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Η Καμπούρ απείλεισε με τον Κοσίσκι να σταματάει εντυπωσιακά τον επιθετικό των Ολλανδών ενώ το γκολ του Τσάβες στο 73' δεν μέτρησε για τον Αστέρα με υπόδειξει για οφ σαιντ από τον έναν εκ των βοηθών της αναμέτρησης. Η Καμπούρ κατάφερς να μειώσει στο σκορ στο 93' με κεφαλιά για το τελικό 3-1.

Σκόρερ του Αστέρα Τρίπολης: 1-0 Ιωαννίδης (6'), 2-0 Καλτσάς (9'), 3-0 Ιωαννίδης (34')

Η αρχική ενδεκάδα του Αστέρα Τρίπολης: Kosicky, Μπέρτος, Κουρμπέλης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Δημούτσος, Hamdani, Mazza, Καλτσάς, Τσιλιανίδης, Ιωαννίδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Αθανασιάδης, Ίγκορ, Σεφίλ, Τσιώλης, Κώτσιρας, Πότσι Τσάβες, Στανισάβλιεβιτς, Νίκο Φερνάντες, Γκοντό, Παπαγγελής, Μακροστέργιος, Νάτσης.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.