Γ. Αντωνόπουλος: «Τεστ για εμάς ο Παναρκαδικός και η Γ Εθνική» (video)

Γ. Αντωνόπουλος: «Τεστ για εμάς ο Παναρκαδικός και η Γ Εθνική» (video)

Ιούλιος 27, 2015 - 23:06
0 σχόλια

Αμέσως μετά την πρώτη προπόνηση του Παναρκαδικού, ο νέος τεχνικός του «τριφυλλιού» Γιώργος Αντωνόπουλος μίλησε για πρώτη φορά ως προπονητής του Παναρκαδικού. Ο νεαρός τεχνικός αναφέρθηκε  στο ρόστερ της ομάδας ενώ χαρακτήρισε ευκαιρία την εμπειρία τα Γ’ Εθνικής για να αποδείξουν αν μπορούν ή όχι να κάνουν το επόμενο βήμα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Αντωνόπουλος:

Για την πρώτη προπόνηση του Παναρκαδικού «Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχηθώ να μην έχουμε τραυματισμούς και τα παιδιά να είναι όλα υγιείς και γενικά να έχουμε μια ευχάριστη χρονιά. Ο περσινός κορμός της ομάδας έχει μείνει στον σύλλογο και έχουν έρθει και κάποια παιδιά από την Κ-20 του Αστέρα και μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα κοιτάξουμε μήπως χρειαστούμε τίποτα άλλο ή αν θα συνεχίσουμε έτσι την σεζόν».

Για το αν ο ενθουσιασμός και το ταλέντο των νέων και η εμπειρία των παλιών είναι η ιδανική «συνταγή»  «Αυτό ήταν που είπαμε και θέλαμε από την πρώτη στιγμή.  Η ομάδα θα πρέπει να στηριχθεί στο ταλέντο, στο νεαρό της ηλικίας κάποιων παιδιών που ήρθαν αλλά χωρίς την εμπειρία των παιδιών που έχουν παίξει και την ξέρουν την κατηγορία ίσως να λειτουργούσε ανασταλτικά. Τώρα όμως και έτσι όπως είπαμε να φτιάξουμε την ομάδα πιστεύουμε πως θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για τις εντυπώσεις του από τους παίκτες που έμειναν στην ομάδα του Παναρκαδικού «Τα παιδιά που ήρθαν από τον Αστέρα τα ξέρω γιατί με τα περισσότερα συνεργάστηκα και την προηγούμενη χρονιά. Όμως έχω εικόνα και από τα παιδιά του Παναρκαδικού γιατί με τα περισσότερα είχε τύχει να ήμασταν και συμπαίκτες τα προηγούμενα χρόνια αλλά ξέρω κάποια πράγματα για τα χαρακτηριστικά τους.  Έχουν όμως περάσει τα χρόνια και θα πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται τα παιδιά. Το θετικό είναι ότι υπάρχει διάθεση από όλα τα παιδιά και στο να μείνουν στην ομάδα αλλά και διάθεση για προπόνηση που είναι το πιο σημαντικό».

Για την συνεργασία των δύο συλλόγων αλλά και τους στόχους του Παναρκαδικού «Όσον αφορά τα διοικητικά δεν μπορώ να εκφέρω άποψη γιατί δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται. Εγω είμαι εδώ αυτήν την στιγμή για να προπονήσω αυτούς τους παίκτες. Τώρα να θα υπάρξει συνεργασία και στα διοικητικά είναι ένα θέμα που δεν με αφορά και αυτά τα θέματα τα ξέρουν οι αρμόδιοι. Οι στόχοι που θέτουμε θα είναι να πάμε μέρα μέρα. Εμάς αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δουλεύουμε κάθε μέρα πάνω στο πλάνο που χτίζουμε. Αν δουλεύουμε όπως πρέπει πιστεύω πως και τα αποτελέσματα θα έρθουν και θα πετύχουμε τους στόχους που θα βάλουμε για το μέλλον».

Για το πώς θα αποφευχθούν τα «παρεάκια» «Αυτό είναι θέμα που είπαμε από την αρχή ότι θέλει προσοχή αλλά επειδή έχουμε αξιολογήσει του χαρακτήρες των παιδιών που έμειναν και που ήρθαν πιστεύουμε πως δεν θα έχουμε πρόβλημα γιατί είναι όλοι τους πολύ καλά παιδιά».

Για το αν τους αγχώνει το γεγονός πως τόσο ο ίδιος όσο και τα παιδιά που ήρθαν από τον Αστέρα δεν έχουν «ζήσει» το βαθμολογικό άγχος ενός πρωταθλήματος «Όντως τα παιδιά αλλά και εγώ προσωπικά δεν έχουμε μπει σε αυτήν την διαδικασία αλλά αυτό τώρα για όλους μας είναι ένα τέστ, για να δούμε αν μπορούμε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Αν δουλέψουμε όπως πρέπει πιστεύω πως δεν θα έχουμε άγχος. Αν δεν δουλεύουμε θα έχουμε άγχος. Άγχος δεν θα υπάρξει αν κάνουμε σωστή δουλειά γιατί το αποτέλεσμα θα βγαίνει μέσα στο γήπεδο».

Video: 

ArcadiaPortal.gr Γ. Αντωνόπουλος: «Τέστ για εμάς ο Παναρκαδικός και η Γ΄Εθνική»


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.