Γ. Κοψαύτης: «Έμειναν 8 τελικοί»

Γ. Κοψαύτης: «Έμειναν 8 τελικοί»

Φεβρουάριος 28, 2015 - 19:38
0 σχόλια

Ο αρχηγός του Αρκαδικού, Γιώργος Κοψαύτης μετά το διπλό μέσα στην έδρα του Ερμή Λαγκαδά μίλησε αποκλειστικά στο ArcadiaPortal.gr για την σπουδαία αυτή νίκη και φυσικά για την συνέχεια.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Κοψαύτης στο ArcadiaPortal.gr

Για το παιχνίδι «Περιμέναμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένα μέσα στο παιχνίδι και θέλαμε να δείξουμε από την αρχή ότι θέλουμε την νίκη. Ξεκινήσαμε με γνώμονα την άμυνα γιατί ξέραμε ότι έτσι θα κερδίζαμε το παιχνίδι και νομίζω ότι το δείξαμε μέσα στο παρκέ. Βγάλαμε πολύ ενέργεια στην άμυνα. Ήταν σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα αντιδρούσε και ο Λαγκαδάς γιατί ήταν και για αυτούς πολύ σημαντικό παιχνίδι. Έπαιζαν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά και περιμέναμε αυτήν την αντίδραση. Εμείς από την πλευρά μας αντιδράσαμε πολύ σωστά στην επίθεση ειδικά όταν μας πίεσαν. Βάλαμε κάποια πολύ μεγάλα σουτ και έτσι κρατήσαμε το προβάδισμα και ήρθε μια σχετικά εύκολη νίκη».

Για το τι έφταιξε και η διαφορά πήγε στον έναν πόντο «Δεν γίνεται να είσαι 40 λεπτά συγκεντρωμένος. Ίσως η κούραση  και η  έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης σε κάποια σημεία δίνει το δικαίωμα στον αντίπαλο να βάλει κάποια σουτ και να πάρει ψυχολογία. Για τον αντίπαλο ήταν παιχνίδι ζωής ή θανάτου και ήταν λογικό να μας πιέσει, όμως το βασικό είναι πως αντιδράσαμε σωστά και αυτό είναι που κρατάμε».

Για την συνέχεια «Έχουμε 8 τελικούς. Εμείς κοιτάμε τα δικά μας τα παιχνίδια και όχι το τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Στόχος μας είναι να κάνουμε το 8 στα 8 και μακάρι να το καταφέρουμε για να μην έχουμε κανένα πρόβλημα στο τέλος. Από εκεί και πέρα, χρειάζεται συγκέντρωση, να είμαστε γεροί και δυνατοί και να συνεχίσουμε έτσι όπως στο παιχνίδι με τον Λαγκαδά. Θέλω να τονίσω ξανά πως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα και αν το καταφέρουμε πιστεύω πως δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.