Γαστρονομικό happening στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO» (pics,vid)
Νοέμβριος 17, 2019 - 21:12
0 σχόλια
Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στις 18:00 στον χώρο μαγειρικής της έκθεσης το Μαγειρείο Βερσαλλίες και ο Γιάννης Κούμανης από την Καλαμάτα ετοίμασαν βραστή βουνίσια γίδα, σε βελουτέ ζωμό με άγρια λάπαθα και σέσκουλα , άγρια σκόρδα, καυκαλήθρες, μυρώνια και μανιτάρια. Επίσης προσφέρθηκαν καψαλισμένα μανιτάρια, τρίμματα μυζήθρας και σπασμένα κομμάτια μανιάτικου παξιμαδιού.
Ειδήσεις:
Προσθήκη νέου σχολίου
Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.