Για το έργο της Αστυνομίας ενημερώθηκαν μαθητές του 1ου Δημοτικού Τρίπολης (pics)

Για το έργο της Αστυνομίας ενημερώθηκαν μαθητές του 1ου Δημοτικού Τρίπολης (pics)

Οκτώβριος 15, 2018 - 15:20
0 σχόλια

Οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας, σε μια επίσκεψη που διοργάνωσε το Γραφείο Τύπου της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, αποδεχόμενη την πρόσκληση των δασκάλων.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, οι μικροί μαθητές είχαν την ευκαιρία, μεταξύ άλλων, να ενημερωθούν για το έργο του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, να ενημερωθούν για θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, να παρακολουθήσουν σχετικό υλικό, αλλά και να γνωρίσουν από κοντά τη Σάρα, τον αστυνομικό σκύλο ανίχνευσης εκρηκτικών της Ομάδας Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών Αρκαδίας.

Στην ενημέρωση συμμετείχαν το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών, το Τμήμα Τροχαίας Τρίπολης, η Ομάδα ΔΙΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας, η Ομάδα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών Αρκαδίας.

Οι μαθητές ενθουσιάστηκαν από τη ζωηρή παρουσίαση, έκαναν πολλές ερωτήσεις και συμμετείχαν με ενδιαφέρον στην ενημέρωση.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.