Γιαννακούρας: 240.000 ευρώ για τις νέες αθλητικές εγκαταστάσεις στη Δημητσάνα

Γιαννακούρας: 240.000 ευρώ για τις νέες αθλητικές εγκαταστάσεις στη Δημητσάνα

Μάρτιος 04, 2019 - 10:44
0 σχόλια

Από τη Δημητσάνα όπου βρέθηκε σε εκδήλωση της Αθλητικής Ένωσης του χωριού, ο Βαγγέλης Γιαννακούρας αναφέρθηκε στην προσπάθεια της Περιφέρειας Πελοποννήσου να να στηρίξει εμπράκτως με νέες αθλητικές εγκαταστάσεις τις επαρχιακές ομάδες. Η ανακοίνωση του κ. Γιαννακούρα:

Η χαρά μου είναι μεγάλη κάθε φορά που βρίσκομαι με νέους ανθρώπους και ιδιαίτερα όταν πρόκειται για άτομα που ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Ως Περιφέρεια Πελοποννήσου είμαστε κοντά στα νέα παιδιά και στις επαρχιακές ομάδες και ήδη πολλά γήπεδα είναι σε φάση υλοποίησης, (το γήπεδο της Τεγέας ολοκληρώθηκε) ενώ σε φάση προ της δημοπράτησής του βρίσκεται το γήπεδο της Δημητσάνας.

Το Σεπτέμβριο η ομάδα θα παίζει στις νέες εγκαταστάσεις και στο νέο χλοοτάπητα, αφού και τα χρήματα έχουν εξασφαλιστεί, ύψους 240 χιλιάδες ευρώ, και η προγραμματική σύμβαση έχει υπογραφεί.

Επίσης ως Περιφέρεια έχουμε εντάξει προς υλοποίηση και το έργο του φωτισμού του παλιού γεφυριού, της παλιάς βρύσης και του ρολογιού, για να αναδείξουμε ακόμα περισσότερο την ιστορικότητα και γραφικότητα της Δημητσάνας.

Υγεία σε όλα τα παιδιά της ομάδας και πάντα επιτυχίες!

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.