Γιάννης Καστρίτης «Δείξαμε μεγάλη ομοψυχία και αυταπάρνηση» (video)

Γιάννης Καστρίτης «Δείξαμε μεγάλη ομοψυχία και αυταπάρνηση» (video)

Ιανουάριος 31, 2015 - 20:58
0 σχόλια

Ο προπονητής του Αρκαδικού, Γιάννης Κστρίτης έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες του για την σπουδαία νίκη κόντρα στην Λευκάδα, τονίζοντας πως  είχαν μεγάλη ομοψυχία και μεγάλο πάθος στην άμυνα αλλά και καθαρό μυαλό στα κρίσιμα σημεία.  Ενώ αναφέρθηκε στο γεγονός πως η δεύτερη θέση δεν γεμίζει σε καμία περίπτωση με άγχος τον Αρκαδικό αλλά και για το πώς πρέπει να πέσουν οι τόνοι, καθώς ακολουθεί ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι με το Λαύριο. Τέλος ο κόουτς του Αρκαδικού, συνεχάρη την Λευκάδα και τον κόουτς Ζιάγκο ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμπαράστασή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Καστρίτη:

Για την νίκη του Αρκαδικού κόντρα στην Λευκάδα:  Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με πολλές εναλλαγές και πάρα πολύ τακτική. Νομίζω ήταν ένας πολύ όμορφος αγώνας για όλο τον κόσμο που ήρθε να τον παρακολουθήσει. Με την ευκαιρία, θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στην ομάδα της Λευκάδας για την παρουσία της σήμερα αλλά και για την πορεία τους καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος και φυσικά και στον κόουτς Ζιάγκο. Από κει και έπειτα, μπορεί να το λέμε κάθε φορά μετά από κάθε παιχνίδι… συγχαρητήρια στα παιδιά και θα το πούμε και σήμερα πιο έντονα, πολλά συγχαρητήρια στον κάθε ένα ξεχωριστά και το κυριότερο σε όλους μαζί σαν ομάδα. Δείξαμε μεγάλη ομοψυχία, μεγάλη αυταπάρνηση, μεγάλο πάθος στην άμυνα , νομίζω πως αυτό φάνηκε και στο τέλος ήταν αυτό που μας έδωσε και την νίκη σε συνδυασμό με το καθαρό μυαλό σε κρίσιμα σημεία.

Για το αν φέρνει άγχος το γεγονός πως ο Αρκαδικός βρίσκεται μόνος στην δεύτερη θέση: Δεν μας αγχώνει καθόλου. Όπως έχουμε ξαναπεί το μόνο που μας απασχολεί εμάς, είναι κάθε μέρα στο γήπεδο να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό είτε πρόκειται για προπόνηση είτε πρόκειται για παιχνίδι. Από κει και πέρα, έχουμε εμπιστοσύνη στην δουλειά που κάνουν τα παιδιά και στον τρόπο που δουλεύουν καθημερινά και είμαστε σίγουροι πως θα έρθουν και τα αποτελέσματα όσο συνεχίζουμε να δουλεύουμε και να αγωνιζόμαστε έτσι. Έρχεται πολύ δύσκολο παιχνίδι και δυστυχώς η ευτυχώς, το πρωτάθλημα είναι τόσο δύσκολο που δεν μας επιτρέπει να χαρούμε παραπάνω απ’ ότι μας αναλογεί. Πρέπει να πέσουν οι τόνοι άμεσα και να ξεκινήσουμε την προετοιμασία για το επόμενο ματς που ακολουθεί.

Για το αν ‘’χρωστάμε’’ κάτι στο Λαύριο από την ήττα στην Τρίπολη: Δεν βλέπουμε έτσι σε καμία περίπτωση. Το κοιτάζουμε σαν ένα ακόμα παιχνίδι πρωταθλήματος, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και αυτό αποδεικνύεται και από την νίκη τους στην έδρα μας στην αρχή του πρωταθλήματος, ένα παιχνίδι για το οποίο θέλουμε να προετοιμαστούμε και να πάμε να το κερδίσουμε όπως κάθε παιχνίδι.

Για τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο: Πολλά ευχαριστώ στον κόσμο απ’ όλους μας. Νομίζω πως κατάλαβαν όλοι πόσο πολύ μας βοήθησε, πόσο ώθηση πήραν τα παιδιά και αυτό φάνηκε σε πολλές φάσεις μέσα στο παιχνίδι, από τους πανηγυρισμούς τους και πραγματικά από την καρδιά μας τους λέμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και τους καλούμε σε κάθε παιχνίδι, το γήπεδο να έχει αυτή την ατμόσφαιρα και αυτή την συμπαράσταση.

 

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Γιαννης Καστρίτης: Δείξαμε μεγάλη ομοψυχία και αυταπάρνηση


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.