Γιάννης Καστρίτης: «Κάθε νίκη μας φέρνει πιο κοντά στον στόχο μας»

Γιάννης Καστρίτης: «Κάθε νίκη μας φέρνει πιο κοντά στον στόχο μας»

Ιανουάριος 25, 2015 - 09:11
0 σχόλια

Ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Καστρίτης αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Λιβαδειά χαρακτήρισε πολύ σημαντική την νίκη της ομάδας του και πως από δω και πέρα κάθε νίκη θα φέρνει τον ΣΕΦΑ όλο και πιο κοντά στον στόχο του ενώ τόνισε πως δεν υπήρχε άγχος και πίεση και τέλος αναφέρθηκε στο μεγάλο ντέρμπι που ακολουθεί κόντρα στην Δόξα Λευκάδας. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Αρκαδικού:

Για την νίκη κόντρα στην Λιβαδειά και την σημασίας της: Ήταν μία πάρα πολύ σημαντική νίκη η σημερινή. Κάθε νίκη που κάνουμε από δω και πέρα μας φέρνει όλο και πιο κοντά στον στόχο μας. Ξέραμε ότι η Λιβαδειά δεν αντικατοπτρίζει η βαθμολογική της θέση την αξία της και την ποιότητα της, έχει πολύ έμπειρα παιδιά στο ρόστερ της και περιμέναμε ένα πολύ δύσκολο ματς και παρότι σε κάποια σημεία του παιχνιδιού αντιμετωπίσαμε κάποιες δυσκολίες πιστεύω πως ανταποκριθήκαμε σε πολύ υψηλό βαθμό. Κρατάμε τους δύο βαθμούς της νίκης και συνεχίζουμε.

Για το αν υπήρχε άγχος λόγο της κρισιμότητας του παιχνιδιού: Δεν νομίζω ότι υπήρχε κάποιο άγχος η πίεση, το ζητούμενο για εμάς είναι να δουλεύουμε κάθε μέρα όπως πρέπει στην προπόνηση και από εκεί και πέρα να το μεταφέρουμε στην εικόνα μας και στο παιχνίδι οπότε είχαμε προετοιμαστεί όπως έπρεπε και τα παιδιά σε ορισμένα κομμάτια και αυτό πρέπει να το τονίσουμε όπως στις ασιστ που έχουμε 25 αν δεν κάνω λάθος, κάναμε εξαιρετική ομαδική δουλειά και πάλι, η άμυνα μας από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά ήταν όπως έπρεπε και με σωστή διαχείριση του αγώνα και του σκορ φτάσαμε στο τελικό αποτέλεσμα.

Για το επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου: Νομίζω πως  δεν χρειάζεται κάποια ιδική εισαγωγή  καθώς πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι. Ξεκινάει ο δεύτερος γύρος, έχουμε κερδίσει στην έδρα της Λευκάδας, με κάθε κόστος θέλουμε να κερδίσουμε και στην έδρα μας, να κάνουμε το δύο μηδέν αλλά προηγείται η προετοιμασία μας όλη την εβδομάδα και αυτά θα τα δούμε το Σάββατο. Πρώτα ο Θεός να είναι όλοι γεροί και συγκεντρωμένοι να προπονηθούμε όπως πρέπει και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.