Γιαννούλη: Η Τρίπολη καταδικάζεται σε ερήμωση και απομόνωση

Γιαννούλη: Η Τρίπολη καταδικάζεται σε ερήμωση και απομόνωση

Φεβρουάριος 24, 2017 - 19:19
4 σχόλια

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η δημοτική αρχή του κυρίου Παυλή έχει καταδικάσει τους δημότες της Τρίπολης στην απομόνωση και στη μελαγχολία, καταργώντας ουσιαστικά  τις εκδηλώσεις της αποκριάς από τον σχεδιασμό του δήμου Τρίπολης.

Η «Μαντινειακή Συμπολιτεία»  έδωσε το παρών στην πολύ σοβαρή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όπου και τέθηκε προς ψήφιση ο προϋπολογισμός, κόστους 24.993 ευρώ, ενός αδιάφορου προγράμματος αποκριάτικων εκδηλώσεων για το 2017.
 
Μόνη οδός που θα μπορούσαμε να ακολουθήσουμε ήταν η καταψήφιση της πρότασης της δημοτικής αρχής,  η οποία κατά την γνώμη μας δεν προσφέρει απολύτως τίποτα από αυτά που όφειλε την περίοδο των αποκριών.
 
Αναρωτιέται κανείς, γιατί σταμάτησε η προσπάθεια αναβίωσης του παλιού Σεχιώτικου Καρναβαλιού, το οποίο επανήλθε το 2003 επί δημαρχίας του  ο Δημοσθένη Σωτηρόπουλου και είχε καταφέρει , με τα όποια χαρακτηριστικά και τις όποιες ή όχι αδυναμίες του, να μας βγάλει από τα σπίτια μας.
 
Γιατί οι πολίτες του δήμου μας να μην μπορούν να βιώσουν τα έθιμα των αποκριών, τα οποία στοχεύουν στην εκτόνωση της ηθικής και ψυχικής κατάστασης των πολιτών, την στιγμή όπου όμοροι δήμοι μικρότερης έκτασης διοργανώνουν πλούσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις.
 
Η «Μαντινειακής Συμπολιτείας» καταψήφισε τον απαράδεκτο προϋπολογισμό των αποκριάτικων εκδηλώσεων καθώς η παράλογη κατανομή των ποσών τίποτα άλλο παρά σκανδαλώδης είναι.
 
Αρκεί να αναφέρουμε ότι η  παρούσα Δημοτική, επιλέγει να ξοδέψει 25.000 ευρώ για να κάνει πάρτι σε κλειστό χώρο και Κούλουμα στην Πλατεία του Άρεως.
 
Κύριε Παυλή αναρωτηθήκατε ποτέ, τι θέλουν οι πολίτες, σκεφτήκατε πώς άραγε θα τηρηθεί το έθιμο του πετάγματος του χαρταετού στην πλατεία Άρεως;
 
Τέλος  κύριε Παυλή πώς δικαιολογείται το γεγονός ότι τα έξοδα για τα σαρακοστιανά εδέσματα φτάνουν τα 6.500 ευρώ , ενώ το μοίρασμα αυτού του φαγητού  το οποίο  ίσως και να γίνεται από υπαλλήλους του δήμου κοστίζει 3.000 ευρώ.
 
Η «Μαντινειακή Συμπολιτεία» πιστεύει ότι ο δημότης αυτής της πόλης αναμφίβολα χρήζει περισσότερου σεβασμού και λιγότερου-αν όχι καθόλου- εμπαιγμού.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Αληθευει οτι την ψαχνουν δημοσκοπικα και δεν την βρισκουν.Ποια ειναι η κυρια στη φωτο δεξιά? Που ζει? Α ρε Τριπολιτσιώτη τι ψηφιζεις και στελνεις να μας εκπροσωπησει.Α και κατι τελευταιο, ποσες θεσεις εχει παρει απο την κυβερνηση ως ειδικος συμβουλος στο Υπ.Εξωτερικων

Ο παυλής δεν είναι πασόκ-ος; Φίλε τριπολιτσιώτη με την πασοκική σου ψήφο τίμησες την πόλη σου και την κατέστησες παρά λίγο πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης. Περαστικά σας καρναβάλια!

Είδες το ΠΑΣΟΚ; ανταμείβει τα μέλη του με οποιαδήποτε κυβέρνηση! κάτι ξέρουν αυτοί! εδώ τα καταφέρνει το κόμμα με μία φορά συμμετοχή σε κυβέρνηση συνεργασίας ... (θυμάστε;)

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.