Γιουκούδης... at the buzzer για ένα «χρυσό» τρίποντο (vid)

Γιουκούδης... at the buzzer για ένα «χρυσό» τρίποντο (vid)

Νοέμβριος 17, 2019 - 19:18
0 σχόλια

Είναι το 94ο λεπτό του αγώνα του Παναρκαδικού με τον Αιολικό με τον Δημήτρη Γιουκούδη σαν απομηχανής Θεός να βρίσκεται την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο για κάνει το 2-1 και για να χαρίσει ένα σπουδαίο τρίποντο στο τριφύλλι.

Όλα ξεκίνησαν από την οξυδέρκεια του Μπάρδου που πίεσε τον αντίπαλο αμυντικό, κέρδισε μπάλα, είχε την απόλυτη ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση σε εκείνο το χρονικό σημείο να κάνει μια υπέροχη ντρίπλα, να σεντράρει με τον Νάνο με αυτοθυσία να βρίσκει την μπάλα τόσο όσο για να έρθει στα πόδια του Γιουκούδη και αυτός από κοντά να την στείλει στα δίχτυα για το τελικό 2-1.

Ο Γιουκούδης βάση της εικόνας του σε όλο το παιχνίδι δικαιώθηκε στο φινάλε με το τέρμα αυτό, ο Μπάρδος είναι ο X-Factror της νίκης μιας και εκτός της συμμετοχής του στο δεύτερο γκολ από τα δικά του πόδια μετά από ένα άψογα εκτελεσμένο φάουλ έρχεται το πρώτο γκολ του Γκαντιάγκα και ο Νάνος που πέρασε δύο λεπτά πριν την κανονική διάρκεια του αγώνα σε ρόλο δεύτερου επιθετικού δίπλα στον Γιουκούδη κάνει αυτό για το οποίο μπήκε σε εκείνο το σημείο στην αναμέτρηση.

Ο Θανάσης Στάικος έχει δύο αλλαγές με καθοριστική συμβολή στο παιχνίδι (Μπάρδος-Νάνος) μα πάνω απ' όλα έχει περάσει στους ποδοσφαιριστές του το πνεύμα να τα δίνουν όλα μέχρι το φινάλε, να έχουν πλάνο και καθαρό μυαλό για να δημιουργήσουν καταστάσεις προς την αντίπαλη εστία.

Και αν ο Γιουκούδης είναι ο at the buzzer της νίκης και οι αλλαγές των Μπάρδου και Νάνου καθοριστικές να προσθέσουμε και τον πραγματικό "κέρβερο" Ντουντούμη κάτω από την πράσινη εστία που δήλωσε παρών όταν χρειάστηκε και κράτησε την ομάδα του.

Ο Παναρκαδικός πήρε ένα αποτέλεσμα που ήθελα πάρα πολύ και μια νίκη τεράστιας σημασίας αρχικά σε βαθμολογικό επίπεδο και επιπλέον (βάλε και με τον τρόπο που ήρθε) στον τομέα της ψυχολογίας ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Σε αυτή την ομάδα υπάρχουν ρόλοι ξεκάθαροι. Σήμερα ήταν αυτοί που βγήκαν πιο μπροστά, στον επόμενο αγώνα κάποιοι άλλοι. Ο Παναρκαδικός είναι σύνολο με αρχή, μέση και τέλος στο παιχνίδι του και στο φινάλε παίρνει αυτό που δικαιούται.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Γιουκούδης... at the buzzer για ένα «χρυσό» τρίποντο


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.