Το γκολ «τηλεγράφημα» του Παπαδόπουλου στο Δόξα - Πανθυρεατικός

Το γκολ «τηλεγράφημα» του Παπαδόπουλου στο Δόξα - Πανθυρεατικός

Οκτώβριος 15, 2018 - 13:42
0 σχόλια

Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας έμελε να είναι και ντέρμπι για την Δόξα και μάλιστα νικηφόρο καθώς  κέρδισε τον Πανθυρεατικό με 2-0 παίρνοντας το πρώτο της τρίποντο στην σεζόν.

Η φάση του 30ου λεπτού όπου οι κυανόλεκοι έκαναν το 2-0 αποτελεί την στιγμή της αναμέτρησης καθώς ο Τόλης Παπαδόπουλος έδειξε γιατί θεωρείται "σεσημασμένος" σουτέρ από μακρινή απόσταση στα Αρκαδικά γήπεδα βάζοντας την δική του πινελιά με έναν τρόπο που γνωρίζει πολύ καλά.

Στο φάουλ που κέρδισε η ομάδα του στα 15-20 μέτρα έξω από την αντίπαλη περιοχή ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση με την μπάλα αρχικά να σταματάει στο τείχος αλλά στο ριμπάουντ να έρχεται όπως πρέπει στο πόδι του επιτελικού χαφ της Δόξας για να εξαπολύσει τον "πύραυλο" προς το τέρμα του Πανθυρεατικού.

Αυτό που χρίζει ειδικής μνείας είναι ότι ο άσος της ομάδας της Μεγαλόπολης αρχικά εκτελεί το φάουλ με το δεξί και σκοράρει στην συνέχεια με το αριστερό με εξίσου πολύ δυνατό σουτ μη διστάζοντας να δοκιμάσει και τα δύο του πόδια ουσιαστικά στην ίδια φάση.

Το τρομερό αυτό σουτ του Τόλη Παπαδόπουλου έστειλε την μπάλα με πολύ δύναμη σε ένα σημείο όπου ο Γιάννης Σούρσος παρά την προσπάθεια που έκανε και την εκτίναξη του δεν μπόρεσε να αντιδράσει στέλνοντας την μπάλα στο βάθος της κιτρινόμαυρης εστίας.

Απολαύστε το γκολ του Τόλη Παπαδόπουλου στον αγώνα της Δόξας Μεγαλόπολης με τον Πανθυρεατικό στον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας.

Φωτογραφία/βίντεο: kafeneio-megalopolis.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ο κεραυνός του Παπαδόπουλου στο Δόξα-Πανθυρεατικός


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.