Γλέντι τίτλου για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ Τρίπολης (vid)

Γλέντι τίτλου για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ Τρίπολης (vid)

Μάρτιος 30, 2019 - 19:01
12 σχόλια

Το τέλος του νικηφόρου αγώνα με την Νεστάνη για την 18η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Αρκαδίας βρήκε τον ΠΑΟΚ Τρίπολης να πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας από την νέα σεζόν.

Η νεοσύστατη ομάδα του ΠΑΟΚ Τρίπολης σε όλη την διάρκεια της χρονιάς έδειξε πως ήρθε για να εντυπωσιάσει από την αρχή στις τάξεις του τοπικού ποδοσφαίρου του νομού μας αποδεικνύοντας την ανωτερότητα αλλά και την ποιότητα του συνόλου της στους αγώνες που έδωσε.

Το τελευταίο σφύριγμα στο παιχνίδι με την Νεστάνη αποτέλεσε την αρχή των πανηγυρισμών με την διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο να γίνεται ένα και να στήνει το δικό του ξεχωριστό γλέντι τίτλου στον αγωνιστικό χώρο της Κάρτσοβας.

Τραγούδια, αγκαλιές και συνθήματα από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ Τρίπολης που οι κόποι μιας χρονιάς επιβραβευτήκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και την ομάδα ν φθάνει με επιτυχία τον μεγάλο της στόχο.  

"ΠΑΟΚΑΡΑ έχω τρέλα μες το μυαλό" και "σήκωσε το τιμημένο" κυριάρχησαν ενώ την εμφάνιση του έκανε και ένα κύπελλο στα χέρια των εκστασιαμένων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ Τρίπολης που χαίροντα την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β' Αρκαδίας και της ανόδου.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Γλέντι τίτλου για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ Τρίπολης


12 Σχόλια

ΜΠΡΑΒΟ .Ο Παοκ αξιζε να σηκωσει την κουπα.Σημερα παλυ εδειξε χαρακτηρα ενω ηταν πισω στο σκορ.

Η ομαδα γραφει ιστορια.Μπραβο στην διοικηση και τον προπονητη που εχοντας 30 νεους παιχτες εφτιαξε μια νεα συμπαγη ομαδα την στιγμη που υπαρχουν αλλες ομαδες και σε μεγαλυτερες κατηγοριες που δεν μπορουν να δεσουν 2-3 νεες μεταγραφες μα την υπαρχουσα ομαδα

ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ !ΤΕΛΟΣ ! Για μια φορα ακομα αποδειχτηκε οτι η σιωπη ειναι χρυσος.Αυτοι που διαλαλουσαν οτι ειναι ασταματιτοι,ατρωτοι,αηττητοι, στο τελος δεν τα καταφεραν, ενω οι ομαδες που ηταν ταπεινες ...τα καταφεραν.

Απορω με τους παιχτες της αντιπαλης ομαδας που επαιζαν με τοση σκλυροτιτα και παθος σαν να παιζαν την ανοδο.Τουλαχιστον δυο υποχρεωτικες αλλαγες για την ομαδα του παοκ.

Καλα καναμε εμεις που τους ριξαμε 5γκολ σε καθε γυρο.Με 10 μπαλακια τα πιτσιρικια σε σεβονται.Ο Παοκ ξεκινησε χαλαρα το πρωτο ημιχρονο και παραλιγο να την πατησει.

Πολλα τηλεφωνηματα επεφταν στον παγκο των αντιπαλων κατα τη διαρκεια του αγωνα.Μαλλον το παιχνιδι το επεζαν στο στοιχημα

Πρέπει να το έπαιζαν 0-2 μετα το 0-1με ένα πεναλτακι μαϊμού αλλά δεν τους βγήκε στην στοιχηματικη εταιρεία στο Ντουμπάι ΝΤΡΟΠΗ

Φίλε από την Δημητσάνα δεν ξέρω αν έβλεπες το ματς αλλά στο πρώτο ημίχρονο το τέρμα την Νεστανης είχε κατεβάσει ρολά έπιανε τα άπιαστα. Εύκολα θα μπορούσε να είναι το σκορ 4 με 5 -1. Και όσον αφορά τα πιτσιρίκια της Νεστανης δεν θυμάμαι σε κάποιο ματς να μην έχουν σεβαστεί αντίπαλο !! Ήταν η ποιο ήρεμη ομάδα από όλες.

Για την ποιο ηρεμη ομαδα φιλε μην το λες.Εχετε τρεια-τεσσερα μπουμπουκια που ειρωνευωντε,χτυπουν αντιαθλητικα και πορονουν και τους υπολοιπους

Φιλε paparatsi , δεν θα διαφωνήσω :) Δεν θα συμφωνήσω μόνο στο σημείο που λες ότι Βαράνε αντιαθλητικά , δεν νομίζω να θέλει κανείς να χτυπήσει κάποιον σε ματς ειδικά στα τοπικά τα δικά μας που ας πούμε ότι τα περισσότερα παιδιά γνωρίζονται μεταξύ τους !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.