«Χάσε» έτσι βαθμούς και θα κερδίζεις καθημερινά φιλάθλους!

«Χάσε» έτσι βαθμούς και θα κερδίζεις καθημερινά φιλάθλους!

Φεβρουάριος 25, 2018 - 11:12
5 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης παρουσιάστηκε, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, έτοιμος για μεγάλα πράγματα και μπορεί να «χτυπιέται» που δεν έφυγε με το διπλό στη Νέα Σμύρνη. Τόσες ευκαιρίες είναι δύσκολο να ξαναδούμε σε εκτός έδρας παιχνίδι, όχι από τον Αστέρα, αλλά από οποιαδήποτε ομάδα σε γήπεδα-κάστρα όπως αυτό της Νέας Σμύρνης.

Τόσες φάσεις, τόσα μαζεμένα «αχ» και τόση ενέργεια στις επιθέσεις είναι σπάνιο να επαναληφθούν και αν οι «κιτρινομπλέ» το καταφέρουν είναι ακόμα πιο σπάνιο να μην φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Δύο φορές με τον Μανιά, δύο με τον Δουβίκα, ισάριθμες με τον Κυριακόπουλο, μία του Ιγκλέσιας, ένα δοκάρι από τον Τόνσο και ακόμη μία ευκαιρία από τον Αργεντινό αποδεικνύουν την κυριαρχία του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον Πανιώνιο (που είχε και αυτός ένα δοκάρι). Σίγουρα, αν λειτουργούσαν καλύτερα οι παίκτες στην τελική προσπάθεια τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά καθώς επίσης και στην τελική πάσα καθώς υπήρξαν τρανταχτές περιπτώσεις για να δοθούν «έτοιμα» γκολ.

Το θέμα είναι πως τέτοια παιχνίδια πρέπει να αποτελέσουν «οδηγό» για τη συνέχεια που είναι και δύσκολη και σημαντική για την τελική βαθμολογία του Αστέρα.

 
 
Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Άμα θέλετε να βοηθήσετε την ομάδα σας κά;ντε τους κριτική αφήστε τα λιβανίσματα και προσγειωθείτε στην πραγματικότητα, που λέει ότι ο Αστεράκος είναι μια μικρή επαρχιακή ομαδούλα που καλό είναι να παραμείνει στην κατηγορία να τη βλέπετε και να βλέπετε και τις μεγάλες ομάδες.Του χρονου θα έχετε Αρη και ΟΦΗ.

10ος? αυτοι ειχαν βαλει μεχρι 7-8η θεση στη ψηφοφορια ................και λιγο πιο πριν,κανα μηνα οχι παλια παλια δλδ ελεγαν για 5η θεση και ευρωπη,χαχαχαχαχαχαχα

Αυτό είναι το ζητούμενο των δικών σας ομάδων με κάθε τρόπο. Μου αρκεί να παρακολουθώ ποδόσφαιρο. Αλλά για σένα αυτά είναι ψιλά γράμματα. Το μόνο που ξέρετε νικερ κι όπως να 'ναι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.