Χιόνια και... ήλιος στην Αρκαδία - Στις επάλξεις οι Δήμοι

Χιόνια και... ήλιος στην Αρκαδία - Στις επάλξεις οι Δήμοι

Ιανουάριος 02, 2020 - 11:34
0 σχόλια

Δεν έχουν δημιουργηθεί σοβαρά προβλήματα από την χιονόπτωση στην περιοχή της Αρκαδίας.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον αντιδήμαρχο και υπεύθυνο Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας Δημήτρη Κατσή, ενημερωθήκαμε ότι ο δήμος είναι σε ετοιμότητα, αν και δεν φαίνεται να συνεχίζεται η χιονόπτωση.

Ήλιος με δόντια στην περιοχή του Άστρους και ετοιμασίες για τα Θεοφάνεια στο Παράλιο Άστρος, και χιόνια στα ορεινά του δήμου. Η Βόρεια Κυνουρία είναι όλο αντιθέσεις και εναλλαγές τοπίων.

Ο κ. Κατσής ανέφερε ότι ένα εκχιονιστικό και μία αλατιέρα βρίσκονται στα Άνω Δολιανά για να ανοίγουν το δρόμο όταν χρειάζεται, μιας και όλοι οι ξενώνες είναι γεμάτοι και πολλοί επισκέπτες βρίσκονται στο χωριό.

Αν δεν σταματήσει η χιονόπτωση ίσως χρειαστεί επέμβαση και στα Άνω Βέρβενα, ενώ στα Καστανοχώρια δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και οι δρόμοι είναι ανοιχτοί.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γορτυνίας κ . Μανιάτη ενημερωθήκαμε ότι όλοι οι δρόμοι στη Γορτυνία είναι ανοιχτοί και η κυκλοφορία συνεχίζεται χωρίς προβλήματα. Η μόνη περιοχή που χρειάζεται προσοχή είναι στη Φαλαισία είναι στο χωριό Δυρράχι.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι στην Τρίπολη η χιονόπτωση σταμάτησε.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.