Το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου ανοίγει και ετοιμάζεται πυρετωδώς

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου ανοίγει και ετοιμάζεται πυρετωδώς

Νοέμβριος 30, 2015 - 18:29
0 σχόλια

Ο χειμώνας έφτασε και η διεύθυνση του Χιονοδρομικού Κέντρου Μαινάλου ανακοίνωσε την ημερομηνία έναρξης της χιονοδρομικής περιόδου 2015-2016. Τα χιόνια είναι προ των πυλών, και η Αρκαδία προετοιμάζεται να δεχθεί τους επισκέπτες της και εφέτος.

Η ώρα του σκι, λοιπόν, και του παιχνιδιού στο χιόνι, είναι η 19η Δεκεμβρίου.
Τα χιόνια έρχονται και η Αρκαδία προετοιμάζεται να δεχθεί τους επισκέπτες της και να τους χαρίσει όμορφες στιγμές απόδρασης μέσα στο καταπράσινο φυσικό περιβάλλον.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου είναι πόλος έλξης εκατοντάδων φίλων της χιονοδρομίας και όχι μόνο, καθ' όλη τη διάρκεια τις χειμερινής περιόδου.

Σε επικοινωνία που είχε το Arcadia Portal με τον κ. Χρονόπουλο Θοδωρή, πληροφορήθηκε ότι έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες καθαρισμού των πιστών και, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο ίδιος,« είναι χαλί το βουνό». Έχει γίνει ο απαραίτητος καθαρισμός από πέτρες αλλά και διαπλάτυνση κάποιων κομματιών.

Την προηγούμενη χρόνια παρατηρηθήκαν κάποια μικρά προβλήματα στον αναβατήρα «αετό» τα οποία η διεύθυνση του Χιονοδρομικού έσπευσε άμεσα και προτού ανοίξει το Κέντρο να επιλύσει, ενώ έκανε όλες τις απαραίτητες εργασίες έτσι ώστε ο «αετός» αν είναι έτοιμος να δεχθεί τους σκιέρ.
Όσο για το ανακαινισμένο σαλέ, θα γίνουν επιπλέον κάποιες νέες εργασίες για να είναι έτοιμο για τους λάτρεις της χιονοδρομίας αλλά και για όλους τους επισκέπτες.
Μετά τις εορτές των Χριστουγέννων στο Χιονοδρομικό θα διοργανωθούν πολλά events τα οποία και θα σας ανταμείψουν. Νέες δραστηριότητες και νέοι υπερσύγχρονοι εξοπλισμοί θα είναι έτοιμοι με το άνοιγμα του Χιονοδρομικού για να ανταμείψουν και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τιμές για τις κάρτες χιονοδρομίας θα μείνουν σε χαμηλά επίπεδα.

Οι τιμές για την χρήση των αναβατήρων του Χιονοδρομικού Κέντρου Μαινάλου είναι οι παρακάτω:
Καθημερινές: Οι ενήλικες 10 ευρώ και τα παιδιά 8 ευρώ 
Σαββατοκύριακο: Οι ενήλικοι 14ευρω και τα παιδιά 10 ευρώ 
Σύμφωνα με τις προβλέψεις, τα πρώτα χιόνια στο Μαίναλο αναμένονται στα μέσα Δεκεμβρίου, και όλα θα είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους λάτρεις του χιονιού.

Το ArcadiaPortal.gr θα σας ενημερώνει για τις όποιες νέες εξελίξεις ως προς τη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Μαινάλου.

Έφη Καστραντά
 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.