Χουάν Μουνάφο: «Ιδιαίτερη σεζόν με τον Αστέρα»

Χουάν Μουνάφο: «Ιδιαίτερη σεζόν με τον Αστέρα»

Ιούλιος 02, 2015 - 15:28
0 σχόλια

Στην εφημερίδα της Αργεντινής "Diario Uno" μίλησε ο Χουάν Μανουέλ Μουνάφο για την εφετινή χρονιά με τον Αστέρα Τρίπολης χαρακτηρίζοντας την ως ιδιαίτερη σεζόν τόσο για την συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Europa League όσο και για κατάκτηση της 2ης θέσης των play off του πρωταθλήματος που έδωσε ξανά το εισιτήριο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων στους "κιτρινομπλέ".

Παράλληλα ο Αργεντινός άσος της αρκαδικής ομάδας αναφέρθηκε και για το ποιά είναι τα αγαπημένα του φαγητά στην Ελλάδα αλλά και το πως είναι οι Έλληνες σαν άνθρωποι ενώ ρωτήθηκε και για τα παιδικά του χρόνια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χουάν Μανουέλ Μουνάφο

Για την σεζόν που τελείωσε: «Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη σεζόν, γιατί προκριθήκαμε στους ομίλους του Europa League, περνώντας πολύ δύσκολες ομάδες (Ροβανιέμι, Μάιντς, Μακάμπι Τελ Αβίβ). Και μετά από μια μακρά χρονιά σε τρεις διοργανώσεις, καταφέραμε να παίξουμε στα play off του πρωταθλήματος. Αυτή η συμμετοχή μας έδωσε τη δυνατότητα να τερματίσουμε δεύτεροι και να πάρουμε την απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Europa League».

Για τη δική του εμπειρία: «Παίξαμε φέτος 56 παιχνίδια σε τρεις διοργανώσεις. Αγωνίστηκα σε πολλά μεγάλα παιχνίδια και αυτό μου έδωσε αυτοπεποίθηση και το πιο σημαντικό ήταν ότι έπαιξα σε όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, που ήταν μεγάλη εμπειρία και ήθελα να τη ζήσω».

Για το αν πιάνει θέση ξένου επισήμανε: «Εχω ιταλικό διαβατήριο και δεν χρειάστηκε να ζητήσω την ελληνική υπηκοότητα. Θα έπρεπε τότε να πάω και στρατό και δεν γίνεται».

Για τα αγαπημένα του φαγητά στην Ελλάδα: «Παϊδάκια, μουσακάς και σαγανάκι».

Για το πώς είναι οι Έλληνες: «Είναι πολύ ανοιχτοί και ζεστοί άνθρωποι».

Για τα παιδικά του χρόνια: «Θυμάμαι ότι ήταν όμορφα, με παιχνίδι, αθλήματα και διακοπές, χρόνο με την οικογένειά μου και φίλους. Μέχρι που έγινα 16 και πήγα στο Μπουένος Άιρες, για να παίξω ποδόσφαιρο».

Για το ποιος τον βοήθησε στην καριέρα του: «Ο Μάριος Παπαδόπουλος με πήγε το 2009 να δοκιμαστώ στην Ελλάδα και τον Πανθρακικό κι εκεί ξεκίνησε η καριέρα μου».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.