Χρήστος Καραμπέτσος: «Η καλύτερη μου χρονιά με τον Α.Ο. Τεγέας»

Χρήστος Καραμπέτσος: «Η καλύτερη μου χρονιά με τον Α.Ο. Τεγέας»

Μάιος 24, 2017 - 10:50
0 σχόλια

Με 11 γκολ σε 20 παιχνίδια, πολλές ασίστ και μεγάλη προσφορά στο δημιουργικό κομμάτι του Α.Ο. Τεγέας ο Χρήστος Καραμπέτσος αναδείχθηκε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του και δεύτερος του πρωταθλήματος και σίγουρα ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν με την απόδοση τους την φετινή σεζόν στην Α' Αρκαδίας.

Στην πιο παραγωγική χρονιά της καριέρας του με την φανέλα του Α.Ο. Τεγέας ο ταλαντούχος εξτρεμ μιλώντας στο ArcadiaPortal.gr αναλύει την φετινή πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα, απαντά σε ερωτήσεις για τις προσωπικές του επιδόσεις αλλά και για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Παράλληλα ο Χρήστος Καραμπέτσος πλέκει το εγκώμιο του προπονητή του και κάνει ειδική αναφορά στον Πολ Χατζόπουλο για το γεγονός πως οι πράσινοι υπό τις οδηγίες του πραγματοποίησαν μία εξαιρετική χρονιά σε όλα τα επίπεδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Καραμπέτσος στο ArcadiaPortal.gr

Για την φετινή σου παρουσία με τον Α.Ο. Τεγέας;

Πρέπει να ομολογήσω ότι ήταν η καλύτερη χρόνια μου στην Α΄ Αρκαδίας. Πηρά πολλά λεπτά συμμετοχής και ανέβασα την επαφή μου με τα δίχτυα περισσότερο από κάθε άλλη χρόνια. Μεγάλη ευθύνη γι αυτό έχει φυσικά ο Πολ Χατζοπουλος, προπονητής του Α.Ο. Τεγέας.

Για την πορεία της ομάδας σου στο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας

Η πορεία της ομάδας μου τη φετινή χρονιά ήταν άκρως επιτυχημένη. Όλοι οι συμπαίκτες μου αξίζουν συγχαρητήρια. Όταν έχεις πρωταρχικό στόχο την παραμονή και μια όσο το δυνατόν καλύτερη θέση, και βγαίνεις δεύτερος, μόνο χαρά και υπερηφάνεια μπορείς να νιώσεις γι αυτό.

Αναδείχθηκες δεύτερος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 11 τέρματα. Τι σημαίνει αυτό για σένα;

Είμαι πολύ χαρούμενος για τα γκολ που πέτυχα, ήταν ένα προσωπικό ρεκόρ για μένα. Περισσότερο χαρούμενος νιώθω βεβαία που βοήθησα την ομάδα μου να τερματίσει τόσο ψηλά στην κατηγορία και να σημειώσει τα 56 συνολικά γκολ-τα περισσότερα της κατηγορίας.

Τερματίσατε δεύτεροι πίσω από το Λεωνίδιο. Επίσης είσαστε η καλύτερη επίθεση και δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Που νομίζεις ότι οφείλεται αυτό;

Η δεύτερη θέση, πιστεύω, μας ανήκε ολοκληρωτικά. Με τέτοιους συμπαίκτες δεν περίμενα κάτι λιγότερο από τις επιδόσεις μας, σε άμυνα και επίθεση. Αυτό φαίνεται και από τους υπόλοιπους σκόρερ της ομάδας που ήταν και αυτοί ψηλά στην κατάταξη των γκολ. Όλοι μας βεβαία χρωστάμε πολλά στην βοήθεια και τις γνώσεις του προπονητή μας, Πολ Χατζοπουλου.

Ποια στιγμή ξεχωρίζεις και ποια θα ήθελες να ξεχάσεις από την σεζόν που ολοκληρώθηκε;

Σίγουρα θα ξεχωρίσω σαν στιγμή ,την πορεία πρωταθλητισμού που κάναμε στο δεύτερο γύρο. Όσο για το ποια θα ήθελα να ξεχάσω, είναι σίγουρα ο αποκλεισμός από το κύπελλο, όπως και η λανθασμένη, κατά τη γνώμη μου, ακύρωση δυο καθαρών γκολ.

Ποια η γνώμη σου για το Αρκαδικό ποδόσφαιρο αλλά και την Α' Αρκαδίας που αγωνίζεσαι τα τελευταία χρόνια;

Είναι δύσκολο να βρω θετικά στοιχειά. Με 11 ομάδες είναι το πιο φτωχό πρωτάθλημα από όσα γνωρίζω. Γήπεδα δεν υπάρχουν. Η φετινή μας έδρα, το γήπεδο της Κάρτσοβας, επιβαρύνεται καθημερινά από πολλές ομάδες. Επίσης το ότι το πρωτάθλημα τελειώνει τον Απρίλιο είναι ένα μείον. Πρέπει να αλλάξουν πολλά για να μπορέσουμε να πλησιάσουμε τα πρωταθλήματα άλλων νομών.

Ποιοι είναι οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σου για το μέλλον;

Όπως κάθε ποδοσφαιριστής, στόχος μου είναι το κάτι παραπάνω. Ένα παραπάνω βήμα θα ήθελα να το κάνω η' έστω να το προσπαθήσω. Αυτό θα συνεχίσω να προσπαθώ να πετύχω μέσα από τις προπονήσεις και τις επιδόσεις μου στο γήπεδο και ότι έρθει ,ευπρόσδεκτο.

Θα συνεχίσεις να αγωνίζεσαι με τα χρώματα της Τεγέας και στο νέο πρωτάθλημα;

Δεν μπορώ να το πω με σιγουριά, από τώρα αυτό. Έχουμε 3 μήνες μπροστά μας. Μεγάλη προϋπόθεση θα είναι σίγουρα η παραμονή του φετινού προπονητή στην ομάδα, στον όποιο όπως είπα χρεωστάω πολλά για την προσωπική μου απόδοση. Όπως και η στήριξη της ομάδας από την διοίκηση, η όποια όλη την προηγούμενη ποδοσφαιρική χρονιά ήταν διπλά μας.

Τι να περιμένουμε από την Τεγέα την νέα σεζόν;

Η ομάδα της Τεγέας πιστεύω και ελπίζω ότι και του χρόνου θα έχει μια ανάλογα καλή πορεία, η όποια θα συνεχίσει να στηρίζεται σε νέα πολλά υποσχόμενα παιδιά, αλλά και σε παίχτες έμπειρους που στελεχώνουν για χρονιά την ομάδα. Αν φτιαχτεί και το γήπεδο της Τεγέας ,όπως ακούγεται, γιατί όχι και να στοχεύσει ακόμα και στην κατάκτηση του επόμενου πρωταθλήματος!

Αντώνης Χρονάκης

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.