Χρώμα, φαντασία και ανανέωση στο Δημοτικό Σχολείο Τυρού-Σαπουνακέικων (pics)

Χρώμα, φαντασία και ανανέωση στο Δημοτικό Σχολείο Τυρού-Σαπουνακέικων (pics)

Αύγουστος 17, 2018 - 20:23
0 σχόλια

Άοκνα εργάζεται ο Δήμος Νοτιας Κυνουρίας για να ανακαινίσει και να ανανεώσει το εσωτερικό του Δημοτικού Σχολείου Τυρού-Σαπουνακέικων, προκειμένου οι μικροί μαθητές να ξεκινήσουν σε έναν φρέσκο, γεμάτο χρώμα και φαντασία χώρο τις δραστηριότητές τους το φθινόπωρο.

Σε ανάρτησή του ο δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας Χαράλαμπος Λυσίκατος δημοσιεύει φωτογραφίες από το υπό κατασκευή εσωτερικό του σχολείου και σχολιάζει:

Ανακαίνιση εσωτερικού χώρου δημοτικού σχολείου Τυρού-Σαπουνακέικων! Για να ξεκινήσουν ευχάριστα και με...χρώμα, τη νέα σχολική χρονιά οι μικροί μας μαθητές...

Η δημιουργία ενός ασφαλούς και όμορφου σχολικού περιβάλλοντος είναι απαραίτητη για να ξεκινήσουν με χαμόγελο και ξέγνοιαστα οι μικροί μαθητές το νέο σχολικό έτος. Μακάρι για όλα τα σχολεία της χώρας μας να υπήρχε ανάλογος ζήλος από πλευράς των Αρχών.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.