«Χρυσός» βαθμός στο τέλος για τον Πανιώνιο

«Χρυσός» βαθμός στο τέλος για τον Πανιώνιο

Απρίλιος 26, 2015 - 20:36
0 σχόλια

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι Ελπίδα και Πανιώνιος Μεγαλόπολης αναδειχτήκαν ισόπαλες στην Κάρτσοβα με σκορ 2-2. Ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, με την ομάδα της Μεγαλόπολης να «κλέβει» τον βαθμό της ισοπαλίας στην τελευταία φάση του αγώνα με πέναλτι για το οποίο οι γηπεδούχοι διαμαρτυρηθήκαν έντονα. Με 10 παίκτες αγωνίστηκε για περίπου 20 λεπτά η Ελπίδα.

Τα πρώτα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου κύλισαν χωρίς καμία ιδιαίτερη φάση μέχρι το 21’ όπου ο Σινάνης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από υπέροχη συνεργασία των συμπαικτών του. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 35’ ο Μιχάλης Σωτηρόπουλος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Το 2-0 ήταν και το σκορ με το οποίο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος μπήκε κάπως καλύτερα και μπήκε για τα καλά στο παιχνίδι στο 57’ λεπτό όταν ο Μυλωνάς μετά από αδράνεια της άμυνας της Ελπίδας έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα. Μέχρι το 75’ οι γηπεδούχοι έδειχναν να κρατάνε το υπέρ τους 2-1 όμως ο Μιχάλης Σωτηρόπουλος διαμαρτυρήθηκε έντονα για ένα φάουλ που δεν του δόθηκε και κ. Γιαννόπουλος του έδειξε την κόκκινη κάρτα επειδή τον έβρισε. Με το αριθμητικό πλεονέκτημα για τα επόμενα λεπτά ο Πανιώνιος πήρε μέτρα στο γήπεδο και για καλή τους τύχη η μπάλα μετά από πλασέ του Κακλέα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Γεωργακόπουλου. Στο τελευταίο δευτερόλεπτο ήρθε άλλη μια φάση για να ξεσηκώσει του ποδοσφαιριστές και του φίλους της Ελπίδας όταν ο Νάνος τσίμπησε την μπάλα και ανατράπηκε από τον Κορίτα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Παναγιωτίδης και ευστόχησε σε 2-2. Το παιχνίδι έληξε αμέσως μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και οι γηπεδούχοι διαμαρτυρηθήκαν ότι  το παιχνίδι θα έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί πριν από την φάση του πέναλτι.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ελπίδα Τρίπ - Πανιώνιος Μεγαλόπολης 2-2


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.