Η αναγκαιότητα του γηπέδου της Τεγέας και η προσμονή

Η αναγκαιότητα του γηπέδου της Τεγέας και η προσμονή

Αύγουστος 20, 2019 - 09:23
1 σχόλια

Αν απαριθμούσαμε τα μείζονά προβλήματα του Αρκαδικού ποδοσφαίρου τότε το θέμα "γηπεδικό" βρίσκεται δίχως καμία αμφιβολία στην κορυφή με τις δικές του προεκτάσεις και με τα όσα συνεπάγεται.

Το απόγευμα της Κυριακής 18 Αυγούστου όσοι βρέθηκαν στο ΔΑΚ Τρίπολης για να παρακολουθήσουν το φιλικό της ΑΕΚ Τρίπολης με τον Ερμή Κιβερίου έγιναν δυστυχώς μάρτυρες μιας τριτοσμικής κατάστασης γηπέδου όπου ο αγωνιστικός χώρος ήταν ακατάλληλος για ποδοσφαιρικό αγώνα και άκρως επικίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

Εδώ να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ Τρίπολης που προετοιμάζεται για την συμμετοχή της στην Γ' Εθνική πραγματοποιεί εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας με τους ανθρώπους της ομάδας να δίνουν καθημερινά αγώνα για να κάνουν την προπόνηση τους.

Από κει και πέρα το γήπεδο της Κάρτσοβας έχει περάσει τα πάνδημα τα τελευταία χρόνια με τον πλαστικό χλοοτάπητα να έχει ταλαιπωρηθεί και τον αγωνιστικό χώρο να έχει αρκετά προβλήματα κρύβοντας και εδώ αρκετές παγίδες.

Η αναγκαιότητα του γηπέδου της Τεγέας για τις ομάδες του Δήμου Τρίπολης πλέον είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη και όλοι αναμένουν να ολοκληρωθούν οι εργασίες και το προσεχές διάστημα (περί τα μέσα Σεπτεμβρίου βάση χρονοδιαγράμματος που έχει προς τους ανθρώπους της Τεγέας) να ανάψει πράσινο φως και να παραδοθεί προς χρήση.

Ο αγωνιστικός χώρος είναι έτοιμος, ο πράσινος πλαστικός τάπητας έχει τοποθετηθεί, τα τέρματα έχουν μπει και απομένουν τα αποδυτήρια και οι βελτιωτικές εργασίες έτσι ώστε το γήπεδο να είναι απόλυτα έτοιμος προς λειτουργία για διεξαχθούν εκεί ποδοσφαιρικοί αγώνες.

Για την ομάδα της Τεγέας το γήπεδο αποτελεί πέραν των άλλων και ένα τεράστιο όνειρο, μια μεγάλη προσμονή και ένα έργο πνοής για την περιοχή και τα χωριά ευρύτερα με την λαχτάρα τώρα πια που τα έργα είναι στο τελικό τους στάδιο να έχει γίνει τεράστια.

Αυτό διατυπώθηκε περίτρανα και από τους ποδοσφαιριστές Χρήστο Καραμπέτσο και Γιάννη Κωνσταντόπουλο αλλά και από τον υπεύθυνο τύπου του σωματείου Γιάννη Χασάπη εκ μέρους της διοίκησης μιλώντας στις κάμερες στην πρώτη προπόνηση της ομάδας την Δευτέρα 19 Αυγούστου στο γήπεδο της Κάρτσοβας.

Οι Τεγεάτες περιμένουν να μπουν όπως χαρακτηριστικά είπαν "σπίτι" τους, το Αρκαδικό ποδόσφαιρο να δημιουργηθεί ένα ακόμα πράσινο γήπεδο το οποίο θα δώσει ακόμα μια λύση στις ομάδες του Δήμου Τρίπολης.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

πέρα από την Τεγέα υπάρχει περίπτωση το γήπεδο να χρησιμοποιείται και από την ΑΕΚ? Επίσης για να παίζουν και άλλες ομάδες εκεί την άδεια θα πρέπει να την παίρνουν από την Τεγέα ή από τον Δήμο?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.