Η αριθμητική ανάλυση των ομάδων για την παραμονή στην Α' Αρκαδίας

Η αριθμητική ανάλυση των ομάδων για την παραμονή στην Α' Αρκαδίας

Απρίλιος 11, 2019 - 12:30
0 σχόλια

Στην τελική ευθεία για το τέλος του εφετινού πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας έχουμε μπει με την μάχη της παραμονής να έχει ανάψει για τα καλά και όλα πλέον να βρίσκονται σε ένα τεντωμένο σχοινί .

Κάθε εβδομάδα και μία διαφορετική ομάδα βρίσκεται κάτω από την επικύνδηνη ζώνη σε ένα άτυπο ασανσέρ του "τρόμου" και για τις τέσσερις ομάδες (Μαντινειακός, Κορακοβούνι, Απόλλωνας Τυρού, Βρασιές) που δίνουν αυτή την μάχη.

Βάση λοιπόν των αριθμών των ομάδων σε αυτή την κούρσα της παραμονής ο Απόλλωνας Τυρού διαθέτει την καλύτερη επίθεση με 28 τέρματα ενεργητικό έχοντας ωστόσο την χειρότερη άμυνα με 45 τέρματα παθητικό με το Κορακοβούνι από την άλλη να είναι η καλύτερη άμυνα των 4 ομάδων με 24 τέρματα παθητικό  και η δεύτερη χειρότερη επίθεση με 19 γκολ πίσω από τις Βρασιές που έχει 16 τέρματα ενεργητικό και 30 παθητικό με τον Μαντινειακό να μοιάζει λίγο πιο ισοροπημένος με 24 τέρματα υπέρ και 32 κατά.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο Απόλλωνας Τυρού τον 21 βαθμών είναι και η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα έχοντας 9 και ακόμα 4 νίκες και 8 ήττες. Ο Μαντινειακός των 22 βαθμών έχει 5 νίκες, 7 ισοπαλίες και 9 ήττες, το Κορακοβούνι των 21 βαθμών έχει 5 νίκες, 6 ισοπαλίες και 9 ήττες και οι Βρασιές των 19 βαθμών 4 νίκες, 7 ισοπαλίες και 9 ήττες.

Όπως είναι λογικό τα κομπιουτερακια και οι υπολογισμοί έχουν κάνει την εμφάνιση τους και είναι σίγουρο πως μέχρι και την τελευταία στίγμη η μάχη θα είναι μεγάλη από τις ομάδες που θέλουν να παραμείνουν στην κατηγορία.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.