Η Α' Αρκαδίας της απόλυτης ισορροπίας

Η Α' Αρκαδίας της απόλυτης ισορροπίας

Δεκέμβριος 05, 2018 - 11:26
0 σχόλια

Ένα από τα πιο αμφίρροπα αλλά και πιο ισορροπημένα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών είναι η εφετινή Α' Αρκαδίας όπως προκύπτει από τον βαθμολογικό πίνακα, τους αριθμούς αλλά και την γενική εικόνα των ομάδων κάθε Σαββατοκύριακο.

Παίρνοντας τα πράγματα από την κορυφή ΑΕΚ Τρίπολης και Λεωνίδιο βρίσκονται αγκαζέ στην πρώτη θέση έχοντας μόνο νίκες (από 7) με τους κιτρινόμαυρους να είναι η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος και τους ερυθρόλευκους να είναι η καλύτερη άμυνα τη εφετινής Α' Αρκαδίας.

Από κει και πέρα ακολουθεί μια σειρά ομάδων από την 3η θέση και την Δόξα Μεγαλόπολης μέχρι και την 11η τον Απόλλωνα Τυρού όπου η βαθμολογική διαφορά είναι στους 7 βαθμούς με απόλυτα κοντινές αποστάσεις ανάμεσα στις ομάδες που μάχονται είτε για την παραμονή είτε διεκδικούν το καλύτερο πλασάρισμα.

Πιο αναλυτικά στην 4η θέση με 11 βαθμούς είναι το Κορακοβούνι με 9 γκολ υπέρ και 8 κατά, στην 5η θέση υπάρχει τετραπλή ισοβαθμία στους 9 βαθμούς μεταξύ Τεγέας (9 γκολ υπέρ, 6 κατά), Μαντινειακού (9 γκολ υπέρ, 11 κατά), Ορχομενού (10 γκολ υπέρ, 8 κατά) και Πανθυρεατικού (13 γκολ υπέρ, 11 κατά).

Δύο βαθμούς πιο κάτω στους 7 έχουμε διπλή ισοβαθμία ανάμεσα στις Βρασιές (με παιχνίδι λιγότερο) και τον Ολυμπιακό Λεωνιδίου με την ομάδα του Αγίου Ανδρέα να μετράει 5 γκολ υπέρ και 5 κατά και τους Νοτιοκυνουριάτες 7 γκολ υπέρ και 17 κατά.

Στην 11η θέση με 6 βαθμούς είναι ο Ερμής Μελιγούς (και αυτός με παιχνίδι λιγότερο) με 6 βαθμούς, 8 γκολ υπέρ και 8 κατά ενώ κάτω από την ζώνη βρίσκεται ο Απόλλωνας Τυρού με 5 βαθμούς (μόνο ισοπαλίες και η ομάδα με τα περισσότερες στο πρωτάθλημα) έχοντας 7 γκολ υπέρ και 18 κατά.

Βέβαια στο εφετινό πρωτάθλημα υπάρχουν και οι εκπλήξεις με το Κορακοβούνι να είναι μία αυτές μέχρι στιγμής και τον Ολυμπιακό Λεωνιδίου να τείνει να εξελιχθεί σε παράγοντα έκπληξη ενώ δυσάρεστη έκπληξη είναι ο Ερμής Μελιγούς ανάλογα πάντα της ποιότητας του ρόστερ και των προσδοκιών.

Όλα δείχνουν πως πάμε για μια άκρως ανταγωνιστική χρονιά με βάση πάντα το δείγμα των 8 πρώτων αγωνιστικών αφού όλα δείχνουν πως και η συνέχεια αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.