Η Αστυνομία εξιχνίασε απάτη σε βάρος γυναίκας από χωριό της Μεγαλόπολης

Η Αστυνομία εξιχνίασε απάτη σε βάρος γυναίκας από χωριό της Μεγαλόπολης

Νοέμβριος 01, 2019 - 19:15
1 σχόλια

Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου άγνωστος κατάφερε να εξαπατήσει μια γυναίκα από χωριό της Μεγαλόπολης. Συγκεκριμένα με την πρόφαση ότι πρόκειται να της επιστραφεί ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, την έπεισε να πάει σε τράπεζα της Μεγαλόπολης και να του καταθέσει χρήματα.

Η γυναίκα έκανε την κατάθεση και αμέσως μετά ο άγνωστος της ζήτησε να κάνει και άλλη κατάθεση σε άλλη τράπεζα αυτή τη φορά, γιατί τα αρχικά χρήματα δεν έφταναν. Στην προσπάθεια της γυναίκας να κάνει την δεύτερη κατάθεση , στελέχη της δεύτερης τράπεζας αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά και δεν την άφησαν να καταθέσει τα χρήματα.

Αμέσως μετά έγινε καταγγελία του γεγονότος στο Α.Τ. Μεγαλόπολης και ξεκίνησε έρευνα γι να βρεθεί ποιοι είναι πίσω από την απάτη.

Σήμερα ανακοινώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας ότι εξιχνιάστηκε η απάτη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 2 ατόμων ηλικίας 24 και 34 ετών αντίστοιχα. Τον λόγο τώρα έχει η δικαιοσύνη για να βρεθεί ο τρόπος να επιστραφούν τα χρήματα και να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι.

Θα πρέπει οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί , αφού καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες πολλών προσπαθειών εξαπάτησης.

ΠΗΓΗ: kafeneio-megalopolis.gr


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Συγχαρητήρια στην αστυνομία που τους βρήκαν αλλά καλό είναι να δημοσιεύονται τα ονόματα να ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε διότι αυτοί είναι άνθρωποι που ζουν γύρω μας

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.