Η εικόνα της Α' Αρκαδίας μέχρι την καραντίνα

Η εικόνα της Α' Αρκαδίας μέχρι την καραντίνα

Μάρτιος 18, 2020 - 11:45
0 σχόλια

Ο Κορονοιός σταμάτησε το πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε του και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πότε και αν βέβαια έχουμε επανέναρξη για να ολοκληρωθεί η σεζόν.

Αυτή την στιγμή υπάρχει όπως είναι γνωστό αναστολή όλων των αγώνων και των προπονησεων των ομάδων και μένει να δούμε πως θα κυλήσουν τα πράγματα τις επόμενες μέρες και τι θα γίνει με το τέλος της πανδημίας και στο αθλητικό κομμάτι.

Τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε της Α' Αρκαδίας είχανε διαμορθωθεί κάποια συγκρκιμένα δεδομένα τόσο στην κορυφή και την μάχη του πρωταθλήματος όσο και στην ουρά και στην υπόθεση της παραμονής.

Σχετικά με την κορυφή ο Ερμής Μελιγούς είναι μπροστά και κρατάει την τύχη στα χέρια του καθώς είναι στο +4 από την δεύτερη Δημητσάνα και στο +5 από τις δύο ομάδες του Λεωνιδίου έχοντας και το ντέρμπι με την Δημητσάνα την πρότελευταια αγωνιστική στην Μελιγού.

Τα πράγματα στην ουρά είναι πιο απλά αφού η ήττα του Ορχομενού στον Τυρό έφερε τον υποβιβασμό της ομάδας του Λεβιδίου μαζί με τον ΠΑΟΚ Τρίπολης που ως γνωστών εδώ και καιρό έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Ευχή όλων είναι τα πράγματα να ομαλοποιηθούν άμεσα και με ασφάλεια και γρήγορα να επιστρέψουμε στην κανονικότητα της ζωής μας και οι ομάδες να επιστρέψουν ξανά στους αγωνιστικούς χώρους για να τελείωσει το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας των τελευταίων ετών.

Μέχρι τότε... Μένουμε σπίτι, ακολουθούμε τις εντολές των ειδικών, κάνουμε υπομονή και είμαστε αισιόδοξοι πως όλα θα πάνε καλά!

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.