Η φαντασμαγορική παρουσίαση της φανέλας του Αστέρα Τρίπολης (photos&video)

Η φαντασμαγορική παρουσίαση της φανέλας του Αστέρα Τρίπολης (photos&video)

Ιούλιος 22, 2014 - 23:18
2 σχόλια

Εντυπωσιακή  ήταν η παρουσίαση της νέας φανέλας του Αστέρα Τρίπολης για την ποδοσφαιρική χρονιά 2014-2015 που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Πετρινού,  μπροστά από το Μαλλιαροπούλειο θέατρο Τρίπολης την Τρίτη 22 Ιουλίου υπό τους ήχους του γνωστού συγκροτήματος  "Knock Out".

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η παρουσία του νέου μεταγραφικού αποκτήματος Τόμας Κοσίτσκι, ο οποίος κάθισε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Η όμορφη καλοκαιρινή βραδιά γέμισε την πλατεία Πετρινού από φιλάθλους του Αστέρα κάθε ηλικίας, οι οποίοι θέλησαν να δουν από κοντά τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας της ομάδας και φυσικά να δουν τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές.

Το παρών έδωσε ο ιδιοκτήτης Γιάννης Καυμενάκης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος, ο προπονητής Στάικος Βεργέτης , ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης ,ο εκπρόσωπος της Nike Θεόφιλος Χριστοφορίδης  εταιρείας που ντύνει τον Αστέρα  και πλήθος κόσμου με την βραδιά να κλείνει με συναυλία  του συγκροτήματος  "Knock Out".

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης μιλώντας κατά την διάρκεια της παρουσίασης αφού έκανε μία μίνι αναδρομή στην ιστορία του Αστέρα στις επαγγελματικές κατηγορίες, έθεσε τους στόχους της νέας χρονιάς που είναι να τερματίσει η ομάδα ακόμη πιο ψηλά από πέρυσι, και να φτάσει πάλι στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος.

Το πλάνο για τα επόμενα χρόνια είναι ο Αστέρας να καθιερωθεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και της συνειδήσεις όλων των φιλάθλων. Παράλληλα απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της Τρίπολης ενόψει του επαναληπτικού αγώνα κόντρα στην Ροβανιέμι να γεμίσει το γήπεδο βοηθώντας την ομάδα στην πρόκριση.

Η βραδιά έκλεισε με το συγκρότημα  "Knock Out" να ανεβάζει το κέφι του κόσμου στα ύψη. Τα γνωστά τραγούδια έδιναν ξεχωριστό ρυθμό στον κόσμο ο οποίος διασκέδασε σε ξέφρενους Αστεριανούς ρυθμούς…..

 

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/z0XjpArMelQ


2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.