Η γκολάρα του Καγκαράκη της Νεστάνης

Η γκολάρα του Καγκαράκη της Νεστάνης

Φεβρουάριος 24, 2020 - 14:10
2 σχόλια

Δεν υπήρξε νικητής από την αναμέτρηση του ΑΟ Νέων Τρίπολης με την Νεστάνη στο παιχνίδι για την Β' Αρκαδίας και αυτό διότι ο Καγκαράκης είχε την δική του στιγμή έμπνευσης με μια εντυπωσιακή ποικιλία.

 Παρότι ο ΑΟ Νέων Τρίπολης άνοιξε το σκορ η απάντηση της Νεστάνης ήρθε στα τελευταία λεπτά και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο με τον Καγκαράκη να πιάνει το τέλειο σουτ και να στέλνει την μπάλα με πολλά φάλτσα στο παραθυράκι της εστίας του νεαρού τερματοφύλακα Αποστολόπουλου που παρότι έπεσε δεν κατάφερε να αντιδράσει.

Δείτε στο βίντεο το καταπληκτικό σε εκτέλεση γκολ του μεσοεπιθετικού της Νεστάνης !

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Η γκολάρα του Καγκαράκη της Νεστάνης


2 Σχόλια

Μπράβο ρε μάγκα..... Επειδή τον έχω αντιμετωπίσει σαν παίχτη εγώ στην άμυνα, είναι πάρα πολύ καλός παίκτης και το καλύτερο είναι ότι μέσα στον αγώνα όταν έγιναν 1 με 2 φάουλ κατάλαβα και τι παιδί είναι από τη συμπεριφορά του...... Συγχαρητήρια μεγάλε πάντα τέτοια επιτυχίες σου εύχομαι στη ζωή σ από Ν.Κ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.