Η οικονομική κρίση στα ερασιτεχνικά σωματεία

Η οικονομική κρίση στα ερασιτεχνικά σωματεία

Ιούλιος 29, 2014 - 12:53
0 σχόλια

Η οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια δεν θα μπορούσε να αφήσει  ανεπηρέαστα  και τα ερασιτεχνικά σωματεία ποδοσφαίρου με τις διοικήσεις τους να δίνουν πραγματικό αγώνα επιβίωσης για να καταφέρουν να κρατήσουν όρθιες τις ομάδες τους.

Τα έξοδα και οι απαιτήσεις πολλά η οικονομική βοήθεια από την ΕΠΟ δεν είναι τέτοια που θα επιτρέψει στις ομάδες να κάνουν όνειρα πράγμα που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες των παραγόντων των  διοικήσεων των σωματείων με αποτέλεσμα η σεζόν  να βγαίνει δύσκολα και χρόνο με τον χρόνο  πολλές ομάδες να φτάνουν ακόμα και  στην πόρτα της διάλυσης.

Άνθρωποι απλοί καθημερινοί στην  πλειοψηφία  που δίνουν από την τσέπη τους ,με μεράκι και αγάπη για το ποδόσφαιρο που  παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας προσπαθούν να σταθούν στο ύψος των απαιτήσεων και της ιστορίας των ομάδων τους.

Δυστυχώς όμως δεν αρκεί μόνο αυτό κάποια στιγμή η πολιτεία θα πρέπει να δει με άλλο μάτι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο  να το βοηθήσει με αποτελεσματικό τρόπο και να το φέρει ακόμα πιο κοντά στο επαγγελματικό με κίνητρα και αποφάσεις πέραν του οικονομικού. Έμφαση στις ακαδημίες, επιμορφωτικά σεμινάρια , γήπεδα ποδοσφαίρου είναι μερικά από αυτά που θα μπορούσαν να κάνουν τα ερασιτεχνικά σωματεία με σχέδιο και σωστό πλάνο των τροφοδότη  των επαγγελματικών κατηγοριών και του Ελληνικού ποδοσφαίρου και θα έβγαζαν από την αφάνεια τις μικρές κατηγορίες.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.