Η πορεία του Λεωνιδίου μέχρι τον τελικό Κυπέλλου Αρκαδίας (vid)

Η πορεία του Λεωνιδίου μέχρι τον τελικό Κυπέλλου Αρκαδίας (vid)

Μάρτιος 25, 2019 - 15:32
0 σχόλια

Το Λεωνίδιο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας κόντρα στην ΑΕΚ Τρίπολης την Τετάρτη (27/3, 16:00) στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" με στόχο να κατακτήσει για 10η φορά το τρόπαιο.

Η ομάδα της Νότιας Κυνουρίας ξεκίνησε το εφετινό της ταξίδι στο Κύπελλο Αρκαδίας στις 24 Σεπτεμβρίου επικρατώντας με 1-3 στον Άγιο Ανδρέα των Βρασιών για να ακολουθήσει στην επόμενη φάση και πάλι εκτός έδρας η νίκη επί του Ερμή στην Μελιγού με σκορ 0-1 στις 30 του ίδιου μήνα.

Στα ημιτελικά είχαμε την διπλή αναμέτρηση με την Δόξα Μεγαλόπολης με το Λεωνίδιο να κερδίζει με 1-0 στην έδρα του στις 27 Φεβρουαρίου και με 0-2 στην Μεγαλόπολη στις 9 Μαρτίου και να παίρνει την πρόκριση στον τελικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Λεωνίδιο έχει δεχτεί σε 4 αγώνες για τον θεσμό του Κυπέλλου Αρκαδίας μόλις 1 τέρμα (η καλύτερη άμυνα) έχοντας από την άλλη πετύχει 7 με 6 διαφορετικούς σκόρερ.

Σκόρερ Λεωνιδίου στο Κύπελλο Αρκαδίας:

2 γκολ: Χαλίλι

1 γκολ: Μπαρμπόσα, Τσεμπελής, Λάτσης Γρ., Μπίσσιας, Βλάχος

Η πορεία του Λεωνιδίου στο Κύπελλο Αρκαδίας:

Βρασιές-Λεωνίδιο 1-3

Ερμής Μελιγούς-Λεωνίδιο 0-1

Λεωνίδιο-Δόξα Μεγαλόπολης 1-0

Δόξα Μεγαλόπολης-Λεωνίδιο 0-2

Δείτε βίντεο από το arcadiaportal.gr και το leonidion.gr την πορεία της ΑΕΚ Τρίπολης μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας.

Ειδήσεις: 
Video: 

Leonidion.gr: Κύπελλο Αρκαδίας: Βρασιές-Λεωνίδιο 1-3

Arcadia Portal.gr Κύπελλο Αρκαδίας: Ερμής-Λεωνίδιο 0-1

Leonidion.gr: Λεωνίδιο-Δόξα Μεγαλόπολης 1-0

Δόξα Μεγαλόπολης - Λεωνίδιο 0-2 Κύπελλο Αρκαδίας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.