Η ρετρό φωτογραφία του Ορχομενού ξύπνησε αναμνήσεις (pic)

Η ρετρό φωτογραφία του Ορχομενού ξύπνησε αναμνήσεις (pic)

Ιανουάριος 25, 2019 - 18:53
1 σχόλια

Ο Ορχομενός άνοιξε το χρονοντούλαπο της ιστορίας του βγάζοντας από μέσα μια ιδιαίτερη φωτογραφία κάνοντας τους παλιούς να θυμηθούν και να συγκινηθούν και τους νέους να μάθουν και να θαυμάσουν

Όπως αναφέρεται και στα σχόλια (αυτών με το άριστο μνημονικό!) στην φωτογραφία που ανέβηκε στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook πρόκειται για το μακρινό 1978 και από αγώνα του Ορχομενού στο γήπεδο Άστρους με τον Ερμή Μελιγούς με σκορ 1-6 ωστόσο υπάρχει και άλλη άποψη πως είναι από παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή Βερβένων.

Να σημειωθεί ότι στην ρετρό φωτογραφία είναι και ο νυν πρόεδρος του Ορχομενού Λεβιδίου Δημήτρης Παρασκευόπουλος ένας από τους ανθρώπους που αποτελεί διαχρονικά σύμβολο για το σωματείο.

Τα likes όπως ήταν αναμενόμενο έπεσαν βροχή ενώ και τα σχόλια για το από ποιον τελικά αγώνα είναι η φωτογραφία είχαν την τιμητική τους με τον Ορχομενό να τιμά το παρελθόν του με τον πιο ιδιαίτερο και ρομαντικό τρόπο.

 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.