Η «ροπαλιά» ανόδου του Ηρακλή Βερβένων

Η «ροπαλιά» ανόδου του Ηρακλή Βερβένων

Μάιος 07, 2020 - 13:19
2 σχόλια

Ο Ηρακλής Βερβένων είναι η ομάδα εκείνη που θα ακολουθήσει τις πρωταθλήτριες Βρασιές από την Β' Αρκαδίας την νέα αγωνιστική σεζόν στην μεγάλη κατηγορία του Αρκαδικού ποδοσφαίρου καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση.

Το πρωτάθλημα της Β' Αρκαδίας έπειτα από την σχετική απόφαση της ΕΠΟ για διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων στις ερασιτεχνικές κατηγορίες ολοκληρώθηκε δύο αγωνιστικές πριν από το κανονικό της φινάλε με τον Ηρακλή Βερβένων να τερματίζει στην δεύτερη προνομιούχο θέση.

Οι κυανόλευκοι της Βόρειας Κυνουρίας δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος είχαν απόσταση δύο βαθμών από τον τρίτο Αχιλλέα, πέντε βαθμών από τον τέταρτο στον βαθμολογικό πίνακα Πανιώνιο Μεγαλόπολης, έξι από τον Νικηταρά και 7 από τον ΑΟ Νέων Τρίπολης.

Στις δύο αυτές τελευταίες αγωνιστικές αν παίζονταν ο Ηρακλής Βερβένων είχε στο πρόγραμμα του το ντέρμπι με τον Αχιλλέα όπου σε μεγάλο βαθμό θα έκρινε την άνοδο και την τελευταία αγωνιστική θα ταξίδευε στην Μεγαλόπολη για να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο ενώ ο Αχιλλέας ενώ ο Αχιλλέας θα έπαιζε στην Τρίπολη με την Νεστάνη.

Ο Ηρακλής σε 14 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Β' Αρκαδίας μάζεψε 26 βαθμούς έχοντας 8 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες με σύνολο 24 τερμάτων ενεργητικό (δεύτερη καλύτερη επίθεση πίσω από τις Βρασιές) και 17 γκολ παθητικό (τρίτη καλύτερη άμυνα πίσω από Βρασιές και Αχιλλέα).

Έτσι λοιπόν ο Ηρακλής Βερβένων κλείνει θετικά την αγωνιστική αυτή σεζόν και έπειτα από 6 ολόκληρα χρόνια επιστρέφει και πάλι στην Α' Αρκαδίας έπειτα από την περιπλάνηση του αυτά τα χρόνια στην δεύτερη κατηγορία.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.