Η τελευταία προπόνηση στο «White Hart Lane» (video+photos)

Η τελευταία προπόνηση στο «White Hart Lane» (video+photos)

Οκτώβριος 22, 2014 - 23:11
0 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση στο «White Hart Lane»» λίγες μόνο ώρες πριν την μεγάλη αναμέτρηση της Πέμπτης 23 Οκτωβρίου με Τότεναμ για την 3η αγωνιστική του Europa League.

Με πολύ κρύο πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του Αστέρα στο «White Hart Lane»  και μάλιστα την ώρα που θα διεξαχθεί ο αυριανός (23/10) αγώνας με την Τόττεναμ για το EUROPA LEAGUE.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα, ενώ στη συνέχεια δόθηκε έμφαση από τον Στάικο Βεργέτη σε θέματα τακτικής και ανάπτυξης παιχνιδιού, με τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του προπονητικού τιμ.

Ο Αστέρας έφτασε στο Λονδίνο το απόγευμα και αφού η αποστολή της ομάδας πήγε για λίγη ώρα στο ξενοδοχείο, πήγε στο γήπεδο για την τελευταία προπόνηση εν όψει του αυριανού(23/10) αγώνα (22.05) με την Τόττεναμ.

 

Ειδήσεις: 
Video: 

arcadiaportal gr Η προπόνηση του Αστέρα στο White Hart Lane


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.