Η βράβευση του Estella Mediterranean cuisine (pics,vid)

Η βράβευση του Estella Mediterranean cuisine (pics,vid)

Μάρτιος 07, 2018 - 18:23
3 σχόλια

Μέσα σε υπέρλαμπρη ατμόσφαιρα ολοκληρώθηκε ο Πανελλαδικός θεσμός βραβείων ποιότητας & γεύσης Estiatoria.gr Premium Awards 2018 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, 5 Μαρτίου 2018.

Το εστιατόριο Estella Mediterranean Cuisine, κέρδισε το "Gold Award of Quality & Taste" στην κατηγορία ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ.

Στη βράβευση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας και η πολιτευτής Αρκαδίας με την Νέα Δημοκρατία Εύη Τατούλη 

Video: 

Βράβευση Estella


3 Σχόλια

Ακόμα πολιτευτής Αρκαδίας με τη ΝΔ είναι η ΕΥΗ δεν κατάλαβε πως ο μπαμπάκας δήλωσε υποταγή στον Τσίπρα για να τον στηρίξουν για Περιφεριάρχη , πρέπει να πλασάρετε ως πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ απο δω και πέρα ,ξυπνά κοπέλια αλλάξατε στρατόπεδο.

Αφού λιπάνθηκε από τον Κατρούγκαλο βρήκε την κατάλληλη γλάστρα για να ανθίσει

Δε χρειάζονται πάντα πικρόχολα σχόλια από μια μερίδα πολιτών που τα ξέρει όλα και έχει γνώμη για όλα ! Ας εκτιμήσει την παροχή της ανωνυμίας και ας βελτιώσει ότι μπορεί !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.