Επικαιρότητα

Latest

ΙΝ Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Λεβίδι - Οι Ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας

Δημοσιεύουμε το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος στην ενορία μας προς διευκόλυνση των πιστών.

Καλή κι ευλογημένη Αγία & Μεγάλη Εβδομάδα!

Καλή Ανάσταση!

Περισσότερα

Τρίπολη: Τελετή Παράδοσης - Παραλαβής Διοίκησης της 124 ΠΒΕ (pics,vid)

Την Παρασκευή 26 Απριλίου στις 10:30 έλαβε χώρα η τελετή παράδοσης - παραλαβής της Διοίκησης στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης της Πολεμικής Αεροπορίας, στην Τρίπολη, όπου ο Ταξίαρχος Γρηγόριος Διολατζής παρέδωσε τη Διοίκηση της 124 ΠΒΕ στον Σμ

Περισσότερα

Ελληνική Λύση κατά Ιερώνυμου: Υιοθετεί όσα λένε τα τρολ της ΝΔ

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Κωνσταντίνος Χήτας εξέφρασε την ενόχλησή του για την δημόσια αποδοκιμασία που εξέφρασε ο Αρχιεπίσκοπος στις δηλώσεις Βελόπουλου, ο οποίος την περασμένη Τετάρτη καλούσε τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Περισσότερα

Πύργος: Ένας 21χρονος και δυο 17χρονοι κατηγορούνται για ξυλοδαρμού ανηλίκου

Δικογραφία σχηματίστηκε για υπόθεση ξυλοδαρμού ενός ανηλίκου, στον Πύργο, με κατηγορούμενους δύο 17χρονους και έναν 21χρονο.

Περισσότερα

Τρεις ενορίες θα συμμετάσχουν στην περιφορά των Επιταφίων στην κεντρική πλατεία της Τρίπολης - Το πρόγραμμα

Με τη συμμετοχή τριών ενοριών θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής η περιφορά των Επιταφίων στην πλατεία Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου:

Περισσότερα

Έγινε η κλήρωση για το Τουρισμός για Όλους 2024

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικασία επιλογής των δικαιούχων του προγράμματος «Τουρισμός για όλους 2024» και σήμερα ανακοινώνονται τα αποτελέσματα της σχετικής κλήρωσης.

Περισσότερα

Τρίπολη: Αλλαγή μέρας λειτουργίας των λαϊκών αγορών για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Τη Μεγάλη Εβδομάδα, οι λαϊκές αγορές της πλατείας Βαλτετσίου και της πλατείας Θεοκρίτου, θα λειτουργήσουν, αντί του Μεγάλου Σαββάτου 04/05/2024, τη Μεγάλη Παρασκευή 03/05/2024.

 

Δελτίο Τύπου

Περισσότερα

Εποχικοί πυροσβέστες «κόβονται» λόγω περιττών κιλών

Εποχικοί πυροσβέστες «κόβονται» από την εργασία τους κατά την αντιπυρική περίοδο, λόγων λίγων περιττών κιλών, σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία πενταετούς υποχρέωσης και Συμβασιούχων πυροσβεστών, που διαμαρτύρονται σε όλα τα συναρμόδια υπουργεί

Περισσότερα

«Δεν θέλουμε άλλο Τσερνόμπιλ - Ενέργεια από Ήλιο και Άνεμο για όλους»

Σαν σήμερα, πριν από 38 χρόνια, η Ευρώπη βρέθηκε αντιμέτωπη με έναν από τους μεγαλύτερους περιβαλλοντικούς εφιάλτες της ιστορίας της.

Περισσότερα

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Δεν θα κάνουμε ό,τι μας λέει ο κάθε πολιτικός

Μήνυμα συνεργασίας Εκκλησίας-Κράτους και αποδοκιμασίας των έμμεσων προτροπών του Κυριάκου Βελόπουλου για αποδοκιμασίες πιστών κατά πολιτικών το Πάσχα έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος από το Δήλεσι όπου μαζί με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη,

Περισσότερα

Πρόωρη ανθοφορία για την ελιά σε όλη τη Μεσόγειο

Με ταχείς ρυθμούς δείχνει να εξελίσσεται η πρόωρη φετινή ανθοφορία της ελιάς σε όλες τις ελαιοπαραγωγικές περιοχές της Ελλάδας, αλλά και των άλλων Μεσογειακών χωρών, λόγω των υψηλότερων θερμοκρασιών του χειμώνα και αρχών της φετινής άνοιξης.

Περισσότερα

Oι μαθητές του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ Τρίπολης στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Ο Σύλλογος Διδασκόντων, η Διευθύντρια και οι μαθητές-μαθήτριες του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ.

Περισσότερα

Κάλεσμα της ΕΛΜΕ Αρκαδίας στον 6ο Αγώνα Δρόμου Ειρήνης «Γρηγόρης Λαμπράκης»

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Αρκαδίας καλεί τα μέλη της ένωσης και το λαό του νομού να δώσουν μαζικά το παρόν στις εκδηλώσεις της Επιτροπής Ειρήνης Αρκαδίας στη μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη και στον 6ο  Αγώνα Δρόμου Ειρήνης  «Γρηγόρης Λαμπράκης» - Ημιμαραθώνιος.

Περισσότερα

3η θέση για την Μπαρουξή του ομίλου τένις ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στο 2ο ενωσιακό κάτω των 10 ετών

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος , το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ.

Περισσότερα

Ένοχος ο οδηγός της Ντόρας Μπακογιάννη για το δυστύχημα έξω από τη Βουλή

Ένοχος κρίθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών ο κατηγορούμενος οδηγός του υπηρεσιακού αυτοκινήτου της Ντόρας Μπακογιάννη για την πρόκληση τροχαίου δυστυχήματος έξω από τη Βουλή και το θάνατο του 22χρονου Ιάσονα Λαλαούνη.

Περισσότερα

Σελίδες