Και το όνομα αυτού, Δημοκρατική Συμπαράταξη

Και το όνομα αυτού, Δημοκρατική Συμπαράταξη

Αύγουστος 30, 2015 - 09:44
0 σχόλια

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega την Κυριακή 30 Αυγούστου, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος επιβεβαίωσε τη συμπόρευση του ΠαΣοΚ και της ΔΗΜΑΡ έως της κάλπες της 20ής Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος ανέφερε ότι δεν πρόκειται για «συγκόλληση κομμάτων» αλλά για μια δημοκρατική σύμπραξη και ανακοίνωσε το όνομα αυτής: Δημοκρατική Συμπαράταξη. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για μια ευρύτερη συνεργασία κομμάτων και προσώπων του χώρου.

Ακόμη, ο κ. Θεοχαρόπουλος εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο νέος σχηματισμός θα κατακτήσει την τρίτη θέση στις εκλογές, στο φόντο των εσωκομματικών αντιπαραθέσεων μέσα στη ΔΗΜΑΡ. Ο Φώτης Κουβέλης θεωρεί ότι η ΔΗΜΑΡ δεν πρέπει να κατεβεί στις επερχόμενες εκλογές.

Σε κάθε περίπτωση, έχει ήδη ανακοινωθεί ότι ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά θα παραχωρήσουν κοινή Συνέντευξη Τύπου την Κυριακή 30 Αυγούστου, στις 12:30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.