Κακλαμάνος: Οι απόκριες θέλουν πακτωλό χρημάτων και η Τρίπολη, δεν είναι Πάτρα

Κακλαμάνος: Οι απόκριες θέλουν πακτωλό χρημάτων και η Τρίπολη, δεν είναι Πάτρα

Ιανουάριος 24, 2017 - 21:44
3 σχόλια

Τσιαμούλος: Τέσσερις μήνες απλήρωτοι οι εργαζόμενοι της ΚΕΔΗΤ

Σχετικές με την ακύρωση της Κανονιστικής από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου αλλά και για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης, την πληρωμή των υπαλλήλων της ΚΕΔΗΤ και τη Λευκή Νύχτα ήταν οι ερωτήσεις που απηύθυνε ο κ. Ν. Τσιαμούλος στη δημοτική αρχή κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ Τρίπολης την Τρίτη 24 Ιανουαρίου.

O κ. Τσιαμούλος αρχικά έθεσε το θέμα της Κανονιστικής την οποία απέρριψε η Αποκεντρωμένη όπως έγινε και με τη ΔΕΥΑΤ, όπως υπενθύμισε, θέμα το οποίο είχε θέσει η παράταξή του.

Σε έναν μήνα έχουμε απόκριες, τόνισε, ρωτώντας τον αρμόδιο αντιδήμαρχο για το τι έχει κανονίσει, και θέτοντας για ακόμα μία φορά τη διοργάνωση της Λευκής Νύχτας επί τάπητος.

Είναι τέσσερις μήνες απλήρωτοι οι εργαζόμενοι της ΚΕΔΗΤ, τι γίνεται με τον απολογισμό;

Ακόμα, ο κ. Τσιαμούλος ανέφερε ότι υπάρχει καθυστέρηση και στην πληρωμή των εργαζόμενων στην καθαριότητα του Δήμου, φαινόμενο το οποίο εμφανίζεται σε ολόκληρη τη χώρα.
.
Είχε πάρει φωτιά κάποια περιοχή του Αγίου Βλάση, ρώτησε κλείνοντας ο κ. Τσιαμούλος.

Ο δήμαρχος με δύο λόγια, για το θέμα της Κανονιστικής είπε ότι «υπάρχει αλληλογραφία» και ότι κάποιοι δεν γνωρίζουν την πραγματικότητα». Η αλληλογραφία αυτή, δε, αποδεικνύει ότι η Τρίπολη βρίσκεται στο στόχαστρο.

Ο κ. Κακλαμάνος απάντησε για τις απόκριες: «Η Τρίπολη δεν είναι Πάτρα, Ναύπλιο, Καλαμάτα, Κόρινθος και δεν υπάρχει πακτωλός χρημάτων για αυτές τις εκδηλώσεις των αποκριών».

Ο κ. Τότσης ανέφερε ότι δεν υπήρξε φωτιά στον Άγιο Βλάση, αλλά ότι ο φύλακας είχε ανάψει φωτιά με ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο που είχε πάει στα απορρίμματα για να ζεσταθεί αρκετά μέτρα μακριά από τη χωματερή.

Ο κ. Βρέντας είπε ότι έχουν αποστείλει κάλεσμα στους Συλλόγους αλλά και όλους τους πολίτες, προκειμένου να καταθέσουν  τις προτάσεις τους.

Ο απολογισμός  της ΚΕΔΗΤ είναι έτοιμος και θα έρθει στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο,

είπε κλείνοντας ο δήμαρχος.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Πακτωλός χρημάτων όμως υπήρχε τα Χριστούγεννα .... Δεν μπορούσε να γίνει ένας καλύτερος καταμερισμός των δαπανών και να μην είναι η Τρίπολη νεκρή τις αποκριες? Γιατί διώχνετε τον κόσμο στις άλλες πόλεις?

Δεν είπε κανένας ρε τούβλο να κοντράρεις την Πάτρα στο καρναβάλι, ούτε και το είχε επιδιώξει καμία άλλη δημοτική αρχή αυτό, αλλά να κρατήσεις τις καρναβαλικές εκδηλώσεις στην Τρίπολη! Αυτοί που δεν μπορούν να πάνε στο Κακούρι, τί θα κάνουν θα μείνουν μέσα στα σπίτια τους; Άχρηστοι...

οι εκδηλώσεις χαρακτήρα αποκρεών απαιτούν κέφι, όρεξη, εθελοντισμό, προγραμματισμό και δουλειά. Αν θέλουμε εκδηλώσεις από το γραφείο μας να παραγγέλνουμε και να πληρώνουμε ναι απαιτείται πακτωλός χρημάτων. Αν βγάλουμε την εκλεκτή κυρία (παραγγέλνω -πληρώνει ο Δήμος) από τη μέση και αναλάβει κάποιος με όλα τα προαναφερθέντα μια χαρά απόκριες μπορούμε να έχουμε. Οι "εκλεκτοί" είναι αυτοί που μας φάγανε.......

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.