Κάλεσμα συμμετοχής στη νύχτα Shock Price στην Τρίπολη

Κάλεσμα συμμετοχής στη νύχτα Shock Price στην Τρίπολη

Αύγουστος 16, 2019 - 14:14
4 σχόλια

Άλλη μια νύχτα... Shock Price έρχεται για να κάνει την Τρίπολη να ξενυχτήσει σε ρυθμούς μεγάλων προσφορών!!!

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 4 Σεπτέμβρη 2019, οι δρόμοι της πόλης θα γεμίσουν μουσική και τα εμπορικά καταστήματα της πόλης μας θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!!

Για την ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία της εμπορικής βραδιάς, ο Δήμος Τρίπολης και όλοι οι διοργανωτές, απευθύνουν κάλεσμα σε επιχειρηματίες, συλλόγους και σωματεία της πόλης (αθλητικά κτλ), που επιθυμούν να συμμετέχουν με κάποια δράση και να εμπλουτίσουν τη γιορτινή ατμόσφαιρα, να επικοινωνήσουν μαζί μας στέλνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας τους και την πρόταση τους στο email: press@tripolis.gr μέχρι και την Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019.

Διοργάνωση:

Δήμος Τρίπολης

Επιμελητήριο Αρκαδίας

Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Τρίπολης

Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Αρκαδίας

Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας

Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου


4 Σχόλια

Θεωρω οτι οι τριπολιτσιωτες,, δυσκολα βαζουν το χερι στην τσεπη !! Επιπλεον??? Παραδοσιακα,κοιμουνται νωρις !!! Θα ειναι μια ωραια βραδυα και,,, μακαρι,,,αλλα δεν πιστευω να γινει καποιος εντυπωσιακος τζιρος.

Πού είσαι τιτανοτεράστιε Βρέντα να οργανώσεις την επιτυχία της μοναδικής αυτής βραδυάς τέχνης και πολιτισμού; Μας λείπεις παιδί μου. Λείπουν από την πόλη οι ιδέες σου, οι εκδηλωσάρες που έστησες, οι φανταστικές σου εμφανίσεις, οι εμπνευσμένες ομιλίες σου. Όλα μα όλα είναι διαφορετικά χωρίς εσένα Σπύρο! Γιατί χάθηκες αγόρι μου;

@22:28 Και ποιος δεν είναι χαμένος από το κοπάδι του Παυλή; Νά'ταν μόνο ο Βρέντας..

Γιατι την λετε ΣΟΚ ναιτ και δεν την λετε ΣΤΟΚ ναιτ!!Αφου ειναι η βραδια που ολοι θελουν να ξεπουλησουν τα στοκ κομματια τους και την σαβουρα ολη με λιγο απο φρεσκο σε υπερτιμημενες τιμες.!!Πρεπει να σταματησει αυτη η αηδια και να οργανωνεται μια βραδια με συναυλιες,και διαφορα αλλα δρωμενα και ας μενουν ανοιχτα και τα μαγαζια με τις κανονικες τους τιμες.Ποσο κουτοχορτο πια αυτη η πολη,και ποσο σανο ακομα θα φαει!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.