Κάλεσμα της ΕΛΜΕ Αρκαδίας στον 3ο αγώνα δρόμου ειρήνης «Γρηγόριος Λαμπράκης»

Κάλεσμα της ΕΛΜΕ Αρκαδίας στον 3ο αγώνα δρόμου ειρήνης «Γρηγόριος Λαμπράκης»

Απρίλιος 18, 2019 - 16:27
0 σχόλια

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Αρκαδίας καλεί τα μέλη της ένωσης και το λαό του νομού να δώσουν μαζικό παρόν στις εκδηλώσεις των Επιτροπών Ειρήνης Πελοποννήσου, για να τιμήσουν τη μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη και τον αγώνα ενάντια στους άδικους πολέμους και τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις.    

Επιβάλλεται η απεμπλοκή της χώρας μας από τους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς. Να σταματήσει η Ελλάδα να είναι ορμητήριο, άρα και πιθανός στόχος σε ενδεχόμενη σύρραξη.

Φέτος θα πραγματοποιηθεί ο 3ος Αγώνας Δρόμου Ειρήνης «Γρηγόρης Λαμπράκης» (Ημιμαραθώνιος). Ημερομηνία διεξαγωγής, Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 και ώρα έναρξης στις 6.15μμ από το «πάρκο των αλύγιστων» στον Αγ. Αθανάσιο και τερματισμός στην πλατεία Πετρινού.

Η ΕΛΜΕ Αρκαδίας θα αναλάβει τον 4ο σταθμό υποστήριξης – υδροδοσίας (Αγ. Σώστης) και τον 5ο (έναντι κέντρου αποκατάστασης). Άλλα  μέλη της θα συνδράμουν σε άλλα σημεία για την επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα. Όσοι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να συμβάλλουν στην επιτυχία αυτής της προσπάθειας, μπορούν να επικοινωνήσουν με το ΔΣ της ΕΛΜΕ (ενδεικτικά τηλέφωνα επικοινωνίας: 6973210954, 6979341308, 6947446951). Η ιστοσελίδα συμμετοχών για όσους θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή στον αγώνα δρόμου είναι:                     

 https://goo.gl/forms/Q93MbYOxCy5uj5g22

 

Για το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ

Ο Πρόεδρος                                                                                                              Ο Γ. Γραμματέας

Πάνος Ζαφειρόπουλος                                                           Ιωάννης Κρατημένος


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.