Καλογιαννίδης: Ο τίτλος αυτός είναι συνάντηση πραγμάτων

Καλογιαννίδης: Ο τίτλος αυτός είναι συνάντηση πραγμάτων

Απρίλιος 20, 2019 - 18:20
1 σχόλια

Η ΑΕΚ Τρίπολης είναι η νέα πρωταθλήτρια Αρκαδίας μετά την νίκη της στην Μελιγού επί του Ερμή με τον Κώστα Καλογιαννίδη τον προπονητή των κιτρινόμαυρων στις πρώτες του δηλώσεις να μιλά για το επιστέγασμα μιας μεγάλης προσπάθειας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Καλογιαννίδης στις πρώτες του δηλώσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας στο ArcadiaPortal.gr 

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: Η κατάκτηση του πρωταθλήματος αποτελεί το επιστέγασμα των κόπων και της προσπάθειας μιας ολόκληρης χρονιάς. Η νίκη μας εδώ στην Μελιγού έχει την δική της αξία αφού ήρθε μένοντας η ομάδας με 10 παίχτες από το 17' ωστόσο η αγωνιστική μας εικόνα μέσα στο γήπεδο ήταν τέτοια που μας επέτρεψε να πάρουμε αυτό το αποτέλεσμα που μας οδήγησε τελικά στον τίτλο.

Για το που αφιερώνει τον τίτλο: Ο τίτλος αυτός είναι μια συνάντηση πραγμάτων, είναι οι κόποι της διοίκησης και των ποδοσφαιριστών. Το πρωτάθλημα είναι αφιερωμένο στα παιδιά αυτά που κατάφεραν και ήταν άψογοι στις υποχρεώσεις τους, στην διοίκηση για την τεράστια προσφορά σε όλους τους τομείς που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και τις ανάγκες της ομάδας αλλά και στις οικογένειες μας που με την υπομονή και την στήριξη τους συμβάλουν και αυτοί για να φθάσουμε στον στόχο μας".
 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.