Καλογιαννίδης: Πείτε μας που και πως αδικήθηκε ο Ορχομενός

Καλογιαννίδης: Πείτε μας που και πως αδικήθηκε ο Ορχομενός

Οκτώβριος 28, 2019 - 11:07
0 σχόλια

Ο προπονητής του Ερμή Μελιγούς Κώστας Καλογιαννίδης με επιστολή του αναφέρεται στην νίκη της ομάδας του στο Λεβίδι με αυτή την σπουδαία ανατροπή επισημαίνοντας πως το βίντεο του αγώνα δικαιώνει την προσπάθεια του Ερμή σε αντίθεση με την αναφορά της περιγραφής της εκπομπής στα παράπονα των ανθρώπων του Ορχομενού προς την διαιτησία.

Αναλυτικα η θέση του Κώστα Καλογιαννίδη

Η ομάδα μου στο Λεβίδι πήρε μια μεγάλη νίκη κάνοντας σπουδαία ανατροπή πετυχαίνοντας το με απόλυτα αγωνιστικό τρόπο και με την αξία της μέσα στο γήπεδο. Δυστυχώς η αναφορά περί διαιτησίας δεν επιβεβαιώνεται από τις φάσεις του βίντεο της αναμέτρησης ούτε και από τον σχολιασμό του αγώνα της εκπομπής "Στα Γήπεδα της Αρκαδίας" από τον κ. Χρόνακη αλλά και του άρθρου "Το πανόραμα της 4ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας".

Επίσης θα ήταν καλό αν και εφόσον θεωρούν εαυτόν αδικημένο από τον αγώνα οι άνθρωποι του Ορχομενού να μας πουν που και σε ποιο σημείο αδικήθηκαν από την διαιτησία.

Καταφέραμε μια μεγάλη ανατροπή και αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου που ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της νίκης αυτής.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.