Καστρίτης: Μπορεί να κάνει την ανατροπή ο Παναθηναϊκός

Καστρίτης: Μπορεί να κάνει την ανατροπή ο Παναθηναϊκός

Απρίλιος 20, 2019 - 16:40
0 σχόλια

Ο Γιάννης Καστρίτης μιλώντας στον Βαγγέλη Ιωάννου και την κάμερα της ΕΡΤ στο pre game του αγώνα του Άρη στην Λήμνο με τον Ήφαιστο αναφέρθηκε σε πολλά και ενδιαφέροντας μπασκετικά θέματα.

Ο Αρκάς coach ρωτήθηκε ασφαλώς και απάντησε αναφορικά με την δύσκολη και απαιτητική χρονιά του Άρη που τελικά έφθασε στην επίτευξη του στόχου έτσι όπως προσδιορίστηκε με την παραμονή, για την δική του διαδρομή από την Κύμη στην Θεσσαλονίκη, για το Ελληνικό μπάσκετ και τα νέα παιδιά που πρέπει να πάρουν τις ευκαιρίες τους.

Ο Βαγγέλης Ιωάννου στάθηκε και στην μάχη του Παναθηναικού με την Ρεάλ στα play off της Euroleague με τον Γιάννη Καστρίτη να μιλά για την χαμένη πράσινη ευκαιρία του game 1, για την ξεκάθαρη νίκη των Μαδριλένων στο game 2 αλλά και για το γεγονός πως μπορεί το τριφύλλι να κάνει την ανατροπή από το 0-2 και να πάρει την πρόκριση.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.