Κατάληψη στο ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης για την πώληση των μονάδων της ΔΕΗ

Κατάληψη στο ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης για την πώληση των μονάδων της ΔΕΗ

Δεκέμβριος 11, 2017 - 22:15
5 σχόλια

Από τα ξημερώματα σήμερα Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου , το ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης τελεί υπό κατάληψη. Οι μαθητές προχώρησαν σε αυτή την κίνηση με βασικό λόγο το πούλημα των μονάδων της ΔΕΗ.

Συγκεκριμένα αναφέρουν:

Διαμαρτυρόμαστε γιατί δεν μπορούμε να δεχθούμε το ξεπούλημα της ΔΕΗ , στην οποία εργάζεται το 80% της πόλης μας. Επίσης η πλειοψηφία των αποφοίτων ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης, βρίσκουν ενασχόληση στον εργασιακό τους τομέα. Επιπροσθέτως είναι η μόνη πηγή εισοδήματος της πόλης μας και ενίσχυση της οικονομίας του κράτους μας. Τέλος με το ξεπούλημα της ΔΕΗ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φέρουν τοξικά απόβλητα και η πόλη μας να γίνει σκουπιδότοπος. Με τα γεγονότα που συμβαίνουν στην πόλη μας είναι χρέος όλων μας να κρατήσουμε την στάση αυτή όσο χρειαστεί και αν επεκταθούμε ακόμα περισσότερο κάνοντας τις απαραίτητες ενέργειες.

Από το kafeneio-megalopolis.gr


5 Σχόλια

Βαστάτε γερά αλάνια !!!! Ευκαιρία να χάσετε καμια ώρα μάθημα !!!! Τί, μόνο στις περιόδους των γιορτών θα χάνετε μάθημα; Πάμε γερά αλάνια !!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.