Κατάθεση ψηφοδελτίου για τον συνδυασμό «Νέα Τρίπολη» και τον Γιάννη Σμυρνιώτη (pics)

Κατάθεση ψηφοδελτίου για τον συνδυασμό «Νέα Τρίπολη» και τον Γιάννη Σμυρνιώτη (pics)

Μάιος 05, 2019 - 20:02
3 σχόλια

Τελευταία ημέρα κατάθεσης στο Πρωτοδικείο των συνδυασμών και των υποψηφίων για τις επικείμενες εκλογές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ψηφοδέλτιο νίκης κατέθεσε σήμερα ο Γιάννης Σμυρνιώτηςως επικεφαλής της παράταξης «Νέα Τρίπολη»

Η παράταξή «Νέα Τρίπολη» και ο επικεφαλής Γιάννης Σμυρνιώτης κατάθεσαν στο Πρωτοδικείο Τρίπολης το πλήρες ψηφοδέλτιο του συνδυασμού τους για τον Δήμο Τρίπολης.

"Το ψηφοδέλτιο της 'Νέας Τρίπολης' δήλωσε ο κ. Σμυρνιώτης, "είναι δυνατό, είναι πολυσυλλεκτικό, είναι ανανεωμένο κατά το 70%. Είναι ένα ψηφοδέλτιο νίκης για να οδηγήσουμε όλοι μαζί τον Δήμο μας Ξανά Μπροστά"

"Στο πλευρό μου βρίσκονται ξανά πιστά στελέχη της παράταξής μας, αφοσιωμένα στο έργο τους, με πείρα στην τοπική αυτοδιοίκηση. Στελέχη που συνέβαλαν στην υλοποίηση 418 έργων σε μόλις 2,5 χρόνια .’Έργων σοβαρής υποδομής και έργων απαραίτητων για την ομαλή καθημερινότητα των πολιτών. Έργα που άλλαξαν την εικόνα της Τρίπολης. Αυτός είναι ο λόγος που σήμερα μπορώ να κοιτώ στα μάτια όλους τους πολίτες του Δήμου Τρίπολης, έντιμα και καθαρά. Διότι άφησα στην άκρη τα λόγια και ασχολήθηκα μόνο με τα έργα."

"Μαζί μας συντάσσονται και νέα στελέχη με αξίες, με κατάρτιση και με σημαντική προσφορά στην τοπική κοινωνία, αλλά και πολλοί νέοι άνθρωποι με ιδέες, με όραμα και με προτάσεις για έναν Δήμο ανοιχτό, εξωστρεφή, για έναν Δήμο που με τη δική σας ψήφο, με τη δική σας δύναμη και με τη συνεργασία όλων μας θα βγει από το τέλμα, θα μπει σε μια νέα εποχή ανάπτυξης και θα γίνει ξανά σημείο αναφοράς στη χώρα μας."

"Το ψηφοδέλτιό μας υπερέχει. Η παράταξή μας υπερέχει. Διότι οι δικοί μας υποψήφιοι διακρίνονται για το ήθος τους, για την κατάρτισή τους και για τις δυνατότητές τους. Θέλουν και μπορούν να προσφέρουν με ανιδιοτέλεια και με αγάπη στον τόπο τους."

Ζητούμε την ψήφο σας για να νικήσει ο Δήμος μας.

Ζητούμε την εμπιστοσύνη σας για να ακουστεί η φωνή σας.

Ζητούμε να σταθείτε στο πλευρό μας για να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά με συνέπεια, με εντιμότητα, με υπευθυνότητα και εργατικότητα.

Τέλος με τα πειράματα και τους ερασιτεχνισμούς.

Τέλος με την ανικανότητα και με την αδιαφορία.

Οι πολίτες του Δήμου Τρίπολης θέλουν, αξίζουν και δικαιούνται τη νέα Τρίπολη.

Με οδηγούς τα στελέχη μας, την πείρα μας, το όραμά μας και με σκληρή δουλειά πάμε τον Δήμο Τρίπολης Ξανά Μπροστά!


3 Σχόλια

δειτε το 2014 και το 2019 τους Δημοτικούς Συμβούλους έχει χάσει ήδη 3 απο 1000 σταυρους ..πάτωσες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.