Κινητοποιήσεις αποφασίζουν οι αγρότες

Κινητοποιήσεις αποφασίζουν οι αγρότες

Οκτώβριος 05, 2015 - 17:39
0 σχόλια

Την ερχόμενη Κυριακή 11 Οκτωβρίου, στη Νίκαια της Λάρισας, η Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών και Κτηνοτρόφων καλεί όλους τους αγρότες σε συγκέντρωση στις 11:00, στο Πνευματικό Κέντρο, και εκεί αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις σχετικά με τον τρόπο που οι αγρότες σκοπεύουν να αντιδράσουν στα μέτρα που προωθούνται από την κυβέρνηση.

«Αναλογιζόμενοι όλοι μας το νέο τοπίο που έχει διαμορφωθεί και δημιουργηθεί με τη διεθνή αλλά και εγχώρια οικονομική κρίση όπου ο πρωτογενής τομέας παρουσιάζεται ως ο κυρίαρχος χαμένος των διεθνών και εγχώριων αγορών, η διαμόρφωση ενός ενιαίου μετώπου αντίστασης εμφανίζεται περισσότερο από ποτέ αναγκαία και επιτακτική», επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής.

«Σκοπός μας είναι να αποφασίσουμε όλοι μαζί τη μορφή του αγώνα που θα ακολουθήσουμε, όχι μόνο για τον κλάδο μας, αλλά και για όλους τους καταναλωτές, εξακολουθεί η ανακοίνωση.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.