Κιτρινομπλέ ματιές σε Μπουκουβάλα

Κιτρινομπλέ ματιές σε Μπουκουβάλα

Ιούλιος 01, 2016 - 10:40
1 σχόλια

Ο σχεδιασμός και η  μεταγραφική αντεπίθεση του Αστέρα Τρίπολης συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς με τον Μιχάλη Μπουκουβάλα να έρχεται να προστεθεί στην λίστα των υποψηφίων ονομάτων και επόμενων στόχων της ομάδας.

Ο Έλληνας δεξιός μπακ-χαφ προέρχεται από μια εξαιρετική και γεμάτη την σεζόν και σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα ''Goal''  αναμένεται και αυτός να κάνει προσφυγή τις επόμενες ημέρες από τον Ηρακλή με αφορμή τα πολλά διοικητικά και οικονομικά προβλήματα που βιώνει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Αστέρας από την πλευρά του παρακολουθεί διακριτικά για την ώρα την περίπτωση Μπουκουβάλα και εάν καταφέρει και μείνει ελεύθερος τότε ενδεχομένως να προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί και να κάνει την κίνηση του για φέρει τον ποδοσφαιριστή στην Τρίπολη.

Ο 28χρονός άσος αποτελεί μία πολύ έξυπνη επιλογή καθώς έχει δείξει τα διαπιστευτήρια του στα Ελληνικά γήπεδα και βρίσκεται στην καλύτερη ηλικία για να κάνει το άλμα σε ομάδα των προδιαγραφών αλλά και των υψηλών απαιτήσεων και στόχων όπως είναι ο Αστέρας Τρίπολης.

Με δεδομένο ότι το θέμα του Κασίμ Αμπταλά φαίνεται να έχει κολλήσει ο Μιχάλης Μπουκουβάλας κερδίζει έδαφος αν αναλογιστεί κανείς και το γεγονός πως οι κιτρινομπλέ βρίσκονται στην αναζήτηση δύο ποδοσφαιριστών που να μπορούν να καλύψουν το δεξί άκρο της άμυνας τους.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.