Κλέφτες και αστυνόμοι στην Τρίπολη: Νέα στοιχεία για τρία άτομα που «χτυπούν» σπίτια

Κλέφτες και αστυνόμοι στην Τρίπολη: Νέα στοιχεία για τρία άτομα που «χτυπούν» σπίτια

Φεβρουάριος 15, 2020 - 11:32
4 σχόλια

Οι αστυνομικοί στο Τμήμα της Τρίπολης αναζητούν τα ίχνη τριών ατόμων τα οποία, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έκαναν απόπειρα διάρρηξης σε οικία στην περιοχή του ΔΑΚ Τρίπολης -την οποία απέτρεψαν οι γείτονες (δείτε ΕΔΩ) το προηγούμενο Σάββατο. Πιθανότατα αυτά τα άτομα ευθύνονται για νέο «χτύπημα» την ίδια ημέρα, και λίγες ώρες μετά το συμβάν, σε διαμέρισμα στην οδό Παπαναστασίου. Εκεί, έφεραν εις πέρας τον σκοπό τους και άρπαξαν περίπου 300 ευρώ (δείτε ΕΔΩ). 

Πριν από λίγες ημέρες, αναγνώστης του Arcadia Portal επικοινώνησε μαζί μας και μας ανέφερε ότι στην οδό Παλλαντίου, λίγες ημέρες πριν από την απόπειρα διάρρηξης στη μονοκατοικία κοντά στο ΔΑΚ, τρεις άνδρες επιχείρησαν να σπάσουν τζαμαρία του σπιτιού του. Μάλιστα, όπως είπαν οι γείτονες, είδαν τους επίδοξους διαρρήκτες να μπαίνουν σε ένα μπλε αυτοκίνητο, Πεζό Ραλί.

Κοινό στοιχείο όλων των περιπτώσεων, το γεγονός ότι και οι δύο απόπειρες αλλά και η διάρρηξη έλαβαν χώρα απογευματινές ώρες.

Ενδεχομένως, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, να πρόκειται για τα ίδια άτομα και στις τρεις περιπτώσεις.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

ποιοι να ειναι ποιοι να ειναι δεν μου παει το μυαλο!!!Μπλε ραλι?Μαλλον Σουηδοι μαυροι ειναι απο μητερα Κινεζα και Λατινο Πατερα!!!

Αν δεν το εχουν κρυψει σε κανεναν καταυλισμο θα κυκλοφορει εξω με αλλο χρωμα τωρα.Σιγουρα ειναι Ημεδαποι παντως!!!

Στην Πλατεία Κολοκοτρώνη έκοβε βόλτες και έκανε κοιλιές ένα Ράλι κατά τις 12 απόψε με φιμε τζάμια και 2 Σουηδούς μέσα.

Το μπλε Peugeot rally με το οποίο εκτός όλων των άλλων τρέχουν σαν τρελοί μέσα στην πόλη...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.