ΚNpets: Καλλωπισμός Ζώων Συντροφιάς στην Τρίπολη (pics,vid)

ΚNpets: Καλλωπισμός Ζώων Συντροφιάς στην Τρίπολη (pics,vid)

Σεπτέμβριος 26, 2018 - 10:00
1 σχόλια

Το  2016 από την πολύ μεγάλη αγάπη του για τα ζώα και μετά από προτροπές  φίλων  ο Κώστας  Κουτσούγερας  δημιούργησε  ένα σύγχρονο κομμωτήριο  ζώων συντροφιάς , και  παράλληλα  ένα πολύ ενημερωμένο εμπορικό κομμάτι για σκύλο και γάτα που μπορεί να καλύψει όλες της ανάγκες  ενός  κατοικίδιου!!

Το KNPets (Knotty Naughty Pets) είναι το πρώτο  «Κομμωτήριο  Ζώων Συντροφιάς» στην Αρκαδία! Υποδέχεται κάθε κατοικίδιο με τον σεβασμό και την αγάπη που αξίζει να εχει κάθε ζώο συντροφιάς!  Η φιλοσοφία μας είναι να περιποιούμαστε τόσο τα κουτάβια, όσο και τους ενήλικους σκύλους χωρίς άγχος και βιασύνη, καλύπτοντας τις ανάγκες σας πάντα με συνέπεια!

 Γι’ αυτό η απολύμανση στους  χώρους μας και στα εργαλεία μας μετά από κάθε ραντεβού είναι προτεραιότητα μας!! Χρησιμοποιούμε μόνο πιστοποιημένα προϊόντα και είμαστε πάντα προσεκτικοί στις ανάγκες του κάθε ζώου!!!    

 Παρέχουμε κατόπιν ραντεβού υπηρεσίες καλλωπισμού σε ζώα συντροφιάς με προτεραιότητα μας πάντα το ζώο και η σωστή εξυπηρέτηση του!!Χωρίς κανένα είδος ηρέμησης!!!    Ανεξαρτήτου ράτσας, μεγέθους ή ηλικίας, όλες οι γάτες και οι σκύλοι, μπορούν να απολαύσουν τις υπηρεσίες μας .

 

 Επιπλέον στον χώρο του καταστήματος λειτουργεί εξειδικευμένο εμπορικό τμήμα για σκύλους και γάτες με προϊόντα εκπαίδευσης, καλλωπισμού, ταξιδίου, βόλτας, άθλησης, τροφές, οδοντικά προϊόντα και πολλά ακόμα.

 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 Παρέχονται Δωρεάν Καθαρισμός Ματιών, Αυτιών & Κόψιμο Νυχιών Καθαρισμός δοντιών (με δική σας οδοντόβουρτσα για λόγους υγιεινής) Υπηρεσίες Puppy & Kitty Περιλαμβάνεται: Μπάνιο, Στέγνωμα & Καλλωπισμός σε μωρά έως 4 μηνών εντελώς  δωρεάν!!!!

 -ΜΠΑΝΙΟ & ΣΤΕΓΝΩΜΑ- "Περιλαμβάνεται σε όλες μας τις υπηρεσίες"

 Περιλαμβάνει: Νύχια, Καθαρισμό σε Αυτιά & Μάτια -Χτένισμα & Ξεμπέρδεμα κόμπων -Καθαρισμό Αδένων -Σαμπουάν ανάλογο του τριχώματος -Στέγνωμα, Ίσιωμα με σεσουάρ -De-Shedding - Άρωμα & Προϊόντα Styling

-ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΣ-

 Κούρεμα με Ψαλίδι Αραίωσης, για την επίτευξη  ενός προσεγμένου επιμελώς ατημέλητου αποτελέσματος, Round Feet ή Cat Feet & Καθαρισμός με Μηχανή σε ευαίσθητη περιοχή & πατουσάκια.

-ΑΠΛΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ-

Συνδυασμός Κουρέματος, με μηχανή στο σώμα & ψαλίδι σε κεφάλι, πόδια & ουρά.

-ΚΟΥΡΕΜΑ ΦΥΛΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ-

 Συνδυασμός Μηχανής & Ψαλιδιού, στις γραμμές των εκθεσιακών κουρεμάτων, ανάλογα τα πρότυπα της κάθε φυλής.

 -DE-SHEDDING-

 Απομάκρυνση νεκρού τριχώματος & Μείωση υπερβολικού μαδήματος. Περιλαμβάνεται στην υπηρεσία "Μπάνιο & Στέγνωμα"

-DE-MATTING-

Ξεμπέρδεμα πολύ δύσκολων κόμπων με την ελάχιστη δυνατή απώλεια τριχώματος & ταλαιπωρία του ζώου.

 Επικοινωνήστε μαζί μας, για οποιαδήποτε διευκρίνιση, συμβουλή, κόστος ή για να κλείσετε κάποιο ραντεβού. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε & να μιλήσουμε μαζί σας για οτιδήποτε σας απασχολεί!

ΚNpets  Καλλωπισμός  Ζώων Συντροφιάς και  Εξειδικευμένο Κατάστημα

Λυκούργου 5   Τρίπολη  2713007620 - 6977313271

Facebook page: KNPets - Καλλωπισμός Ζώων Συντροφιάς

Video: 

ArcadiaPortal.gr Knotty Naughty Pets


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.