Κοντά σε Καδά η ΑΕΚ Τρίπολης

Κοντά σε Καδά η ΑΕΚ Τρίπολης

Αύγουστος 16, 2019 - 15:10
0 σχόλια

Ο Γιώργος Καδάς βρέθηκε πολύ κοντά στον Παναρκαδικό με την μεταγραφή του να χαλάει την τελευταία στιγμή και την ΑΕΚ Τρίπολης να επωφελείται καθώς είναι πολύ κοντά στο να ντύσει στα κιτρινόμαυρα τον 31χρονό μεσοεπιθετικό.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται μια ανάσα από την οριστική τους συμφωνία και εντός των επόμενων ημερών η και ακόμα και ωρών ο Γιώργος Καδάς αναμένεται να παρουσιαστεί και επίσημα από τον δικέφαλο της Τρίπολης.

Ασφαλώς και εφόσον υλοποιηθεί το deal η ΑΕΚ Τρίπολης θα προβεί σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση βάζοντας στο ρόστερ της έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή που έχει καταγράψει την δική του πορεία στα γήπεδα της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Δημήτρη Μειδάνη συνεχίζει με απόλυτα μεθοδικό τρόπο τον προγραμματισμό της για την νέα σεζόν και την συμμετοχή της στην Γ' Εθνική κατηγορία ενώ παράλληλα βρίσκεται σε φουλ προπονητικούς ρυθμούς.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.