Κοπή πίτας για τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Τρίπολης (pics)

Κοπή πίτας για τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Τρίπολης (pics)

Φεβρουάριος 05, 2020 - 14:02
0 σχόλια

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Τρίπολης το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Τρίπολης υποδέχτηκε τη νέα χρονιά, με την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας.

Η μεγάλη συμμετοχή Εθελοντών και από τα 3 Εθελοντικά Σώματα, μελών και φίλων, τα χαμογελαστά πρόσωπα, η θετική διάθεση και το κέφι ήταν τα συστατικά, τα οποία συνέθεσαν την απόλυτη επιτυχία της εκδήλωσης.

Τη Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τεγέας κ.κ. Θεόκλητος, ο οποίος μετέφερε και τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ Αλέξανδρου, για ευλογημένη και δημιουργική χρονιά με αγάπη και προσφορά στο συνάνθρωπο δηλώνοντας πάντα αρωγοί στο ανθρωπιστικό μας έργο.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης παρουσιάστηκε video με μήνυμα του Πρόεδρου του Ε.Ε.Σ., Dr. Αντώνιου Αυγερινού με ευχές για υγεία, χαρά, ευημερία τονίζοντας ότι στόχος του είναι η αναγέννηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ώστε να αποκτήσει την αίγλη που του αξίζει ξανά στην Ελληνική Κοινωνία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης κα Γεωργία Παναγοπούλου, ο εκπρόσωπος της IV Μεραρχίας Πεζικού Πελοποννήσου Συν/χης Πεζικού κ. Γεώργιος Αργυρόπουλος, ο εκπρόσωπος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου Αστυνομικός Διευθυντής κ. Κων/νος Παππάς, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της πόλης μας, καθώς και ο πρώην Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Τρίπολης.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης διαβάστηκαν μηνύματα του Υφυπουργού Εξωτερικού κ. Κων/νου Βλάση, του Βουλευτή Αρκαδίας κ. Γεώργιου Παπαηλιού και της Προέδρου του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (Κ.Ε.Θ.Ι.) κ. Σόνιας Τάνταρου - Κρίγγου, οι οποίοι συνεχάρησαν τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, για την επί σειρά ετών σπουδαία δουλειά που επιτελεί και εξήραν την πολύτιμη προσφορά των εθελοντών στην τοπική κοινωνία εκφράζοντας την αμέριστη στήριξή τους.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρώην Πρόεδρος του Τμήματος κ. Πέτρος Καλτεζιώτης ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Πρόεδρος του Τμήματος κα Βασιλική Ψυχογιού, η οποία με την ομιλία της συγκίνησε όλους τους παρευρισκομένους κάνοντας μια ιστορική αναδρομή στη διαχρονική προσφορά και συμβολή των εθελοντών, τις προσπάθειες για ανάκαμψη και τη συμβολή του Πρόεδρου του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιου Αυγερινού στην άρση της αναστολής. Τέλος, προσκάλεσε όλους τους φίλους και μέλη να αναμετρηθούν με το «εγώ» τους και αν είναι έτοιμοι να έρθουν κοντά μας να προσφέρουν, γιατί ένα μόνο μήνυμα πρέπει να έχουμε: «Αγαπάτε αλλήλους και προσφέρετε».

Στη συνέχεια, η Προϊσταμένη της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Τμήματος Ε.Ε.Σ. Άργους και Εκπαιδεύτρια του Τμήματός μας, κα Μαρία Σταματοπούλου προχώρησε στον απολογισμό των δράσεων και παρουσίασε βίντεο με τις δράσεις των εθελοντών μας.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στη μουσική εταιρεία Amba music, για την αφιλοκερδή συμμετοχή και ψυχαγωγία μας, όπως επίσης και όλους όσους παρευρέθηκαν αναγνωρίζοντας το πολύπλευρο ανθρωπιστικό μας έργο. Ευχόμαστε σε όλους μια ευλογημένη και δημιουργική χρονιά, με περισσότερη ανθρωπιά και λιγότερη φτώχεια!

Ε.Ε.Σ Τρίπολης

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.