Κορωνοϊός: Πρόστιμο και ποινή φυλάκισης σε ιδιοκτήτη καφενείου στην Τρίπολη

Κορωνοϊός: Πρόστιμο και ποινή φυλάκισης σε ιδιοκτήτη καφενείου στην Τρίπολη

Μάρτιος 24, 2020 - 13:45
25 σχόλια

Τα μέτρα εναντίον της εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα μας είναι αυστηρά και το ίδιο αυστηρή είναι και η τιμωρία για τους παραβάτες.

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι επιχείρηση καφέ στην Τρίπολη σφραγίστηκε από την Αστυνομία επειδή ύστερα από καταγγελία διαπιστώθηκε πως στον εξωτερικό του χώρο του καφέ υπήρχαν τρία άτομα τα οποία είχαν προμηθευτεί καφέδες, και τα οποία θα έπρεπε να είχαν φύγει (δείτε ΕΔΩ).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, μπήκε στο στόχαστρο των Αρχών μπήκε καφενείο στην Τρίπολη για παραβίαση των απαγορεύσεων εξαιτίας κορωνοϊού, την Κυριακή 22 Μαρτίου. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως δύο έτη και πρέπει να καταβάλει πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ.

Υπενθυμίζουμε ότι οι επιχειρήσεις take away μπορούν να λειτουργούν, αλλά απαγορεύεται το σερβίρισμα καφέ και άλλων ειδών σε τραπέζι.

Ειδήσεις: 

25 Σχόλια

Ναι έτσι κλείστε τα όλα γιατί να ρωτήσετε πως θα πληρώσει το ενοικιό του και τους φόρους του ο άνθρωπος προκειμένου να πληρωθεί η αστυνομία να κάνει ελέγχους; Να πληρωθούν οι γιατροί στα Νοσοκομεία. Κλείστε τα γιατί έκατσαν τρεις απέξω και έπιναν καφέ. Θα γίνουν και οι καφετζήδες τώρα ματατζήδες να τους πλακώνουν στο ξύλο να κάθονται έξω από το μαγαζί τους. Σοβαρευτείτε γιατί σε λίγο το Κράτος δεν θα έχει να πληρώσει μισθούς και συντάξεις αν τραβήξει αυτή η υστερία

Υστερία το λες αυτό που συμβαίνει στον κόσμο ρε στόκε ; Μάλλον τρικυμία είναι σαν και αυτή που έχεις στο κρανίο σου ανεύθυνε καραγκιόζη !

Όχι θα κάτσουμε να πεθάνουμε ....σε όλους τρέχουμε τα ενοίκια κυρία μου αλλά πρέπει να κοιτάμε το κοινό καλό και όχι το συμφέρον και σας το υπόσχομαι πως δεν θα πλούτιζε και να ήταν ανοικτος...μαγαζί έχω και εγώ όπως και άλλοι τοσοι

@15:00 τα ασφαλιστικά και φορολογικά πήραν αναστολή για 3 μήνες (και είμαι σίγουρος θα δοθεί και άλλο). Επίσης ενδεχομένως να δικαιούται και αυτός το επίδομα που θα μοιραστεί.

Ρε γουδιά που θα τα βρει τα λεφτά μετά τους τρεις μήνες να σας τα δώσει. Άμα πάρετε ένα επίδομα για τρεις η τέσσερις η πέντε μήνες θα τη βγάλετε ένα χρόνο; Γουδιά τελειώσαμε λέμε δεν υπάρχει σάλιο. Θα σας δώσει δανεικά η Μέρκελ με όρους που δεν θα έχετε καν φανταστεί. Τόσο ζώα είστε στα 10000 κρούσματα υπάρχουν και είκοσι νεκροί και λοιπόν; Από τη γρίπη έχουν φύγει 1000εως τωρα

Σε αντίστοιχη περίπτωση πριν λίγες μέρες έγραψα για καφενεία με χαρτί στα τζάμια που λειτουργούν κανονικά δίνοντάς όχι μόνο καφέ αλλά και ποτό. Συνεχίζουν ακόμη και σήμερα . Τι να πει κανείς για λίγα ευρώ τζίρο να παίζουν τη ζωή όλων μας. Ανεγκέφαλοι η μακάκες ??

Hλια τζάμπα τους τα λες ,δεν λένε να ξυπνήσουν οι απόγονοι των Κολοκοτρωναίων ,τα ζόρια θα είναι από το Σεμπτεμβριο που δεν θα δουλέψουν καθόλου τα τουριστικά επαγγέλματα και θα τα αγοράσουν όλα 2 πολυεθνικές και θα δουλεύουν όλοι οι λαθρο για 150 ευρώ τον μήνα για αυτό τους στοιβάξαν στα πλοία 600 μαζί και τους μετέφεραν στην Μαλακάσα και τις Σέρρες ,κατά τα αλλά μην κάθεστε 3 μαζί στο πάρκο γιατί θα κολλήσετε Κορωναιο ,το έγκλημα θα συνεχίστει και σε ολους τους κλάδους που θα τα έχουν πάρει όλα πολυεθνικές !Που καταντήσαμε παραμονή 25ηMάρτιου και να μην μπορούμε να βγούμε από το σπίτι μας !

19:23 βρες τον Ηλία (που λέει πως δεν τρέχει και τίποτα για 20 νεκρούς) και τραβάτε στον Κολοκοτρώνη και ρωτήστε τον τι να κάνετε. Κι ό,τι σας αποκριθεί, να το κάνετε. Αλλά σιγά μην ακούσετε τον Γέρο... μήπως άλλωστε τον άκουσαν ποτέ οι Έλληνες. Τζάμπα τα έλεγε στους κλανόμαγκες ελληναράδες της εποχής του, σαν και του λόγου σας. Ο Γέρος είχε μυαλό και σύνεση και σε κατάσταση σαν κι αυτή, θα ήταν ο πρώτος που θα έμενε σπίτι και θα τηρούσε κατά γράμμα όλες τις οδηγίες της πολιτείας. Θα πάθαινες μεγάλη πλάκα, σανοφάγε ελληναρά, αν υπήρχε τρόπος να ακούσεις την επιθυμία του Γέρου τούτη την ώρα

@18:24 ρε βλήμα σίγουρα θα βγει ρύμθμιση για να τα δινεις λιγα-λιγα και ενδεχομενως να υπάρξει περικοπή στις οφειλές... Όσο για τα υπόλοιπα που λες για τον ιό δείχνει πόσο αγράμματος είσαι

Λόγω κορονοϊού απαγορεύεται η κυκλοφορία άνω των 2 ατόμων για τους Έλληνες και περιορίζεται η κυκλοφορία των λαθρομεταναστών σε έως 10 άτομα. Περίεργο πράγμα ρε παιδί μου; Πως ο κορονοϊός καταλαβαίνει την συγκέντρωση και αποκτά διαφορετική επικινδυνότητα; Μήπως γιατί είναι το πάνω από 2 άτομα θα μπορούσε να είναι διαδήλωση δημοτών για τα ΚΥΤ και βρήκαμε τρόπο για να το αποτρέψουμε; http://sxolianews.blogspot.com/2020/03/blog-post_23.html

δλδ εμεις γιατι τα κλεισαμε ,ειμαστε οι λακαμαδες της παρεας? οχι 5.000 αλλα 55.000 να του χωσουν στο κεφαλι

Αυτό το πρόστιμο πρέπει να πάει στην εφορία και ούτε μεταβίβαση, ούτε επιστροφή φόρου, ούτε επίδομα να μην μπορεί να πάρει.

Τα κατάφερε η ευρώ χούντα με τους ντόπιους υπαλληλίσκους να μας διχάσει πάλι ,α ρε Ελληναρα σου δίνουν διχασμό και εμφύλιο και είναι βούτυρο στο ψωμί σου !Ζητω η 25η Μαρτίου ,μεθύστε με το αθάνατο κρασί του 21

@20:30 ,να εισαι σιγουρος οτι ο γερος του Μωρια με τον Νικηταρα και τον Παπαφλεσσα θα μας απαντουσαν με μια συντομη απαντηση (Αγρυπνειται ωρε ,και να ειστε ετοιμοι να τραβηξετε γιαταγανια για τους νενεκους )

Υστερία δεν θα πει τίποτα. Διαβάστε και άλλες πηγές στο ίντερνετ. Κατά μέσο όρο στην Ιταλία 23000 άνθρωποι πεθαίνουν από την κοινή γρίπη κάθε χρόνο. Θυμάστε από την εποχή Βαρουφακη τον όρο κερδοσκόποι; Οι μεγάλες πολυεθνικές και μερικά τομάρια και οι οργανισμοί που έστησαν, κυβερνούν όλο τον κόσμο. Και όχι, δεν είμαι ΚΚΕ. Αν βγει σύντομα εμβόλιο υποχρεωτικό να με θυμηθείτε.

Δεν νομίζω να έπεφτε θύμα των media ο γέρος του Μωρια. Και τώρα μια επανάσταση χρειάζεται γιατί η δικτατορία των πολυεθνικων και των media είναι ήδη εδώ. Μας μαντρωσανε μέσα σαν αρνιά και τους θαυμάζουμε κιόλας.

Την ώρα που οι πολίτες βρίσκονται κλεισμένοι στα σπίτια τους, η ελληνική κυβέρνηση με Κοινή Υπουργική Απόφαση προχώρησε σε θεσμοθέτηση νέων και προγενέστερων δομών «φιλοξενίας» (πρακτικά 28 νέων πόλεων με σχεδόν αποκλειστικά μουσουλμάνους κατοίκους) σε όλη την επικράτεια για την μόνιμη εγκατάσταση των παράνομων μεταναστών.

Τώρα το καταλάβατε εσείς που θέλετε οποίος βγει να πάρει αέρα να συλλαμβάνεται !Να περίμενετε μολις λήξει η «καραντίνα» να έχουν μοιράσει και το Αιγαίο !

00:08 την Τριπολιτσά την έχτισαν Τούρκοι στην Τουρκοκρατία και βλέποντας τα σχόλια σου καταλαβαίνω ότι όταν έγινε η Άλωση κάποιοι τουρκοραγιαδες σαν την πάρτη σου δεν έφυγαν ποτέ !

23,54@ Θελω να μου πεις ποσα μετρα φαγαμε στο κεφαλι ,ποσα μνημονια,μειωσεις μισθων,απολυσεις,και οσο ακομα ο Ελληνικος Λαος βρισκοταν εξω απο το σπιτι του?Αμασητα τα πηγαμε κατω ολα τα μετρα,αρα δεν παιζει ρολο μεσα στο σπιτι η" εξω απο το σπιτι.Δυστυχως τα χειροτερα ερχονται συμφωνω μαζι σου αλλα μην ξεχνας αυτη την φορα ειναι παγκοσμιο το κακο και ας ελπισουμε σε μια μαζικη παγκοσμια επανασταση των κρατων κατα των 10-15 ατομων που κυβερνουν την Γη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.